Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pic, já bych ti doporučil LST nebo Scrog (sít pletivo)...sog se dělá s více kytkama...najebeš vedle sebe 30řízků a oki...ty budeš muset zaplnit prostor když těch kytek nemáš tolika...
díky
jinak s objednáním stínítka a pár věci mi přisli i nějáké ty časopisy a tam se našel i nějáké ty návody a zalibil se mi návod zlomení hlavního stonku nebo odstřižení hlavniho stonku par dni před 12/12
mužete mi někdo poradit zda to jde a opravdu to zastavi růst na par dni aby mi to nepřerostlo
Původní příspěvek od caseage nějaké to foto
už jen voda
proc uz tam nenas listy???kolikaty den kvetu mas???
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Původní příspěvek od caseage díky
jinak s objednáním stínítka a pár věci mi přisli i nějáké ty časopisy a tam se našel i nějáké ty návody a zalibil se mi návod zlomení hlavního stonku nebo odstřižení hlavniho stonku par dni před 12/12
mužete mi někdo poradit zda to jde a opravdu to zastavi růst na par dni aby mi to nepřerostlo
Na tohle je nejlepší scrog, výhonky který ti letěj do výšky stahuješ pod oka sítě...nebo klasický ukočírování LST...když si dáš trochu prácí můžeš mít kytky třeba jenom 30cm a z toho hustej koberec šištiček...pic ať se daří...
tak dnes sem ji sestříhal zvažil a ted už jen pořádně okoštovat jinak z jedne rostlinky sem vymáčknul 70g to se mi zdá být dost dobré na to jak trpěla diky stěhováni a na výšku 50 cm :-)