Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » První grow - 125 CFL dual
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11
Autor
Téma 
Milanec
Stálý Člen

Karma uživatele Milanec - 88% PěstitelskáKarma uživatele Milanec - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

Paličky jsou hezké. Nevím jaký vliv na mě mělo přehnojení, ale sere mě to hodně, protože jsem určitě zkazil bobtnání :-/ Jasný, chybama se člověk učí - ale to je hrozná výmluva - byl jsem hrrr, hodně hnojiv a ... no comment no

EADGHE \n/
125 CFL Dual

Old Post 07-12-2010 v 14:07 PM
Milanec je offline   Profil uživatele Milanec   Find more posts by Milanec   Foto galerie člena Milanec   Click here to Send Milanec a Private Message   Add Milanec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gravedigger
Stálý Člen

Karma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

mě se to povedlo taky trochu přestřelit a chytlo to trochu jedno Apollo...njn nejni to o dávkách hnojiv ale hlavně o genetice jinak to máš v celku ok

Old Post 07-12-2010 v 15:32 PM
gravedigger je offline   Profil uživatele gravedigger   Find more posts by gravedigger   Foto galerie člena gravedigger   Click here to Send gravedigger a Private Message   Add gravedigger to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gravedigger! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milanec
Stálý Člen

Karma uživatele Milanec - 88% PěstitelskáKarma uživatele Milanec - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

To je tak za tři, ne?

EADGHE \n/
125 CFL Dual

Old Post 07-12-2010 v 19:19 PM
Milanec je offline   Profil uživatele Milanec   Find more posts by Milanec   Foto galerie člena Milanec   Click here to Send Milanec a Private Message   Add Milanec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
woytishek
Stálý Člen

Karma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 132

citace:
Původní příspěvek od Milanec
Paličky jsou hezké. Nevím jaký vliv na mě mělo přehnojení, ale sere mě to hodně, protože jsem určitě zkazil bobtnání :-/ Jasný, chybama se člověk učí - ale to je hrozná výmluva - byl jsem hrrr, hodně hnojiv a ... no comment no

Opravdu si myslíš, že jsi přehnojením zkazil bobtnání? Dle mě by ti ta kytka ukázala, že jsi ji přehnojil, ale bobtnání je určitě genetický a taky záleží na světle.

Old Post 07-12-2010 v 23:25 PM
woytishek je offline   Profil uživatele woytishek   Find more posts by woytishek   Foto galerie člena woytishek   Click here to Send woytishek a Private Message   Add woytishek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele woytishek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milanec
Stálý Člen

Příspěvek č. 133

citace:
Původní příspěvek od woytishek

Opravdu si myslíš, že jsi přehnojením zkazil bobtnání? Dle mě by ti ta kytka ukázala, že jsi ji přehnojil, ale bobtnání je určitě genetický a taky záleží na světle.

Asi máš pravdu. Tady už mě omezuje hlavně to, že mám úsporku, sodík 200W by s tím pořádně zamával

EADGHE \n/
125 CFL Dual

Old Post 08-12-2010 v 09:39 AM
woytishek
Stálý Člen

Karma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% PěstitelskáKarma uživatele woytishek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

citace:

Asi máš pravdu. Tady už mě omezuje hlavně to, že mám úsporku, sodík 200W by s tím pořádně zamával

JJ jedu pod úsporkou už potřetí a příště už jedu sodu. Na tom výnosu a tvrdosti palic je to fakt znát.

Old Post 08-12-2010 v 09:59 AM
woytishek je offline   Profil uživatele woytishek   Find more posts by woytishek   Foto galerie člena woytishek   Click here to Send woytishek a Private Message   Add woytishek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele woytishek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milanec
Stálý Člen

Příspěvek č. 135

No, jelikož jsem jí koupil, je nová a na koleji máme elektroměr, tak je to pro mě jasná volba. Úsporka je úsporka. Během růstové fáze poskytuje lepší světlo pro kytku než Sodárium a nežere tolik proudu a netopí. Ale abych příště lépe využil to světlo, tak udělám vertikální ScroG, stínítko je super, ale i tak je moc ztrátové.

EADGHE \n/
125 CFL Dual

Old Post 08-12-2010 v 16:13 PM
Milanec
Stálý Člen

Příspěvek č. 136

Jenom informuji, že dnes začíná flush Aneb přesně 2 týdny do kosy. Tenhle týden budou tedy dostávat čistou vodu s Overdrive (od firmy Advanced Nutrients - Kanadská firma, byly na cannafestu, super lidi) a týden na to final solution. Poslední dva dny to vidím na tmu.

PS: A samozřejmě, že dneska otrhám všechny listy

EADGHE \n/
125 CFL Dual

Old Post 09-12-2010 v 12:05 PM
Mr.Nobody
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 137

čau vypadá to slibně jak daleko držíš vršky od lampy?
Proč stříhat všechny lupeně sou určo ještě narvaný živinama , který můžou ještě hezky napumpovat paldy

Horrorování
Seed Finder
Trocha kultury
5.indoor 3x Hashberry

Old Post 09-12-2010 v 14:33 PM
Mr.Nobody je offline   Profil uživatele Mr.Nobody   Find more posts by Mr.Nobody   Foto galerie člena Mr.Nobody   Click here to Send Mr.Nobody a Private Message   Add Mr.Nobody to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milanec
Stálý Člen

Příspěvek č. 138

Zdarec, díky
Nejblíž co jsou, tak je to cca 1 - 2 cm. S těmi listy je to dilema, .. někdo stříhá a někdo ne.. a já vlastně nevím co teda udělat

EADGHE \n/
125 CFL Dual

Old Post 09-12-2010 v 14:46 PM
Mr.Nobody
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Nobody - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

Radši to nehol...Jestli ti moc stíní , tak je prej v poho to uvázat ke stonku

Horrorování
Seed Finder
Trocha kultury
5.indoor 3x Hashberry

Old Post 09-12-2010 v 15:26 PM
Mr.Nobody je offline   Profil uživatele Mr.Nobody   Find more posts by Mr.Nobody   Foto galerie člena Mr.Nobody   Click here to Send Mr.Nobody a Private Message   Add Mr.Nobody to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 140

citace:
Zdarec, díky
Nejblíž co jsou, tak je to cca 1 - 2 cm. S těmi listy je to dilema, .. někdo stříhá a někdo ne.. a já vlastně nevím co teda udělat

Čau!
Tak to jenom sestřihni, jen ty cípy, jako by sis ustříh dva články na prstech (představ si ruku jako list).
Ať to kvete!

Old Post 10-12-2010 v 08:16 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milanec
Stálý Člen

Příspěvek č. 141

Ok, zkrátím to
Info:
Jinak jedu celou dobu bez pachového filtru. Dveře na chodbu protahují fest, ale nic cítit není. I v samotné místnosti je to naprosto v pohodě, pokud je pootevřené okno na větrání, pokud ne, tak akorát jemně načichne třeba oblečení. Nejvíc to schytal ručník, ten voní jak přepravka

EADGHE \n/
125 CFL Dual

Old Post 12-12-2010 v 22:53 PM
Milanec
Stálý Člen

Příspěvek č. 142

Zdravím pánové, pro Ty, kteří sledují můj thread tu mám exkluzivní fotečku Jde vidět, že se pomalu chýlíme ke konci našeho pěstu. Zbývá mi 9 dní podle plánovaného harmonogramu. Některé blizny (to bílé co čouhá z květů) na některých květinách hnědne, ale na té největší stále ne, tam jsou všechny krásně bílé. Každopádně jsem si udělal fotku z mikroskopu a podle zabarvení trichodomů (cca ) to vypadá, že už začínají pomalu "milkovatět". Co si myslíte vy?

EADGHE \n/
125 CFL Dual

Old Post 14-12-2010 v 12:45 PM
gravedigger
Stálý Člen

Karma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

pic, trichrom jo pomalu to začíná mlíkovatět...

Old Post 14-12-2010 v 16:12 PM
gravedigger je offline   Profil uživatele gravedigger   Find more posts by gravedigger   Foto galerie člena gravedigger   Click here to Send gravedigger a Private Message   Add gravedigger to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gravedigger! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Milanec
Stálý Člen

Příspěvek č. 144

ááách .. trichom Děkuji ... taky jsem se dozvěděl, že ty blizny nejsou blizny ale pestíky

EADGHE \n/
125 CFL Dual

Old Post 14-12-2010 v 17:39 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
01-03-2016 - První GROW 250W - 7 odpovědí
21-10-2015 - První grow - 2x 40W CFL - 21 odpovědí
30-10-2013 - prvni grow 200w Dual CFL autoWW - 10 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás