Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hnojivo HYDROPONEX - 7 odměrek na 15 litrů vody (poloviční množství), 3 litry vody z toho sou destilka (snížení EC) a ph upravuju kyselinou citronovou normálka z potravin A kytí si na tomhle koktejlu lebeděj....
Pro ty, jenž neseženou wuxal v OBI atd (u nás například všechny obchodáky vědí o tom co je přeba na pěstování konopí a tudíž nic z toho nemají! kurwy), mohu doporučit firmu www.mansfeld.cz - 1litr wuxalu za 91 + poštovné, čili pohoda a nědělají z toho vědu.
2 rodeo :
to je blbost - mocná ale... Jednou je to hnojivo, tak jak by asi tak poznalo co, jak a kde hnojí??
Naopak si myslim, že krystalon je celkem provařenej... osobně zkušenosti nemám, ale určitě ho tu někdo vychválí a zkušeností bude habaděj...
Tak kristalon se da pouzivat zcela uspesne a vicemene bezproblemove! Jak START na rust, tak PLOD na kvet. Rozpousti se opravdu dobre, jen si ho clovek nesmi nechavat otevrenej, protoze pak nasakne vzdusnou vlhkost a ztvrdne....jooo, a pak se jen tak lehce nerozpusti!
Nevim, proc by mel byt spatny!? NPK pomer ma slusnej a mikroziviny a stopove prvky ( narozdil od OBM) obsahuje ... a kdyz je na jahody a rajcatka, tak nevim proc by to mel bejt hnus pro konopi!? Testy s jinymi hnojivy jsem nedelal a ani jsem detalne nezkoumal mnozstvi stopovych prvku, tak jestli nekdo ano..... rad se neco dozvim!
... a jeste: myslim, ze neni jediny duvod, proc davat trebas 500% davky kristalonu ci jakehokoliv hnojiva! To je myslim naprosta hloupost a nepochopeni potreb rostlin!! Kytky pri bezne koncentraci CO2 a dostatku vody proste neporostou rychlejc jen proto, ze maj hodne hnojiva!! Stejne jako zvysene mnozstvi CO2 nefunguje, kdyz nezalejvate a nehnojite, jaxepatri ! Kytky jsou vzdycky necim limitovany - kdyz nemaj napr. svetlo, nebo vodu, tak proste neporostou, i kdybyste je zasypali hnojivem... a stejne je to s CO2! Takze nadmerne hnojene jen casem zasoli pudu, poskodi biologicky systemy v pude a riskujete poskozeni rostliny ... !!
Takze hnojit vic ma smysl pouze pokud urychlite rust rostlin vyssi koncentraci CO2, za predpokladu, ze mate dostatek svetla ... coz nebyva v Indoor pestirnach asi problem.....
docela hodne lidi tady dava maly koncentrace u AH, ja sem dal rizkum normalni koncentraci na rust a normalne zakorenili a rostli dal a kveteny ve skrini se mi zda ze ji jeste ziviny chybej, jestli necim prihnojujete, tak mi sem pls napiste cim a jakou asi koncentraci... bohuzel se mi rozbil EC metr ,ta k to nemuzu merit.
doufam ze to pochopite, sem totiz uplne na slupky :-)
pouzivam AH a taky jsem neveril, ze se ma do bubleru davat mensi koncentrace, naredil jsem to presne podle tabulky na lahvi a do tydne bylo tri ctvrti listu uplne zluty... takze jsem snizil na 1/3 a zatim v pohode
jinak peroxid davam casto, tak 1 ml 30procentiho na litr vody a velice se to osvedcilo..
Zdarek pestouni jak se mate potrebuju pomoct prave zacinam pestovat tak bych byl rad jestlime tady nekdo rekne cim hnojit jakou teplotu jakou vlhkost a jaky smena. Diky moc...
Tak znova _Sem tu ted smolil asi pul h. smolenim prispevku a pak me to vykoplo a je to v pr... Takze : mam kyti cca 2 mesice starou 25l Bubbler, je asi 40 cm vysoka a siroka. Hnojeni :ted sem na rozhrani kdy se chystam prepnout na kvet. Davkovani : 4ml HNO3; 4ml Wuxalu Super (sehna sem ho v Kladne aut. zast. Okresní Üřad, mozna mestskej nevim, naproti Delvite), 2,4ml Herba Flor 30; 2ml Explantex Ruze; ted sem zacal davat 2ml OBM (..quli qetu) a zacnu davat Fosforecnou misto Dusicny....kyti OK roste jako z vody Jen ted trochu problem z listama mam pocit ze malo Mg - davam navic 1 tabletu HYDROPONEXu. Uvidime..jestli mate zkusenosti s temahle latkama tak se prosim ozvete jestli nedelam nakou chybu. Dix
Trochu sem predelal hnijeni kytim se moc nelibiloMensi bubbler (15l), 6ml Wuxalu Super; 0,75ml Explantex ruze; 2ml OBM, 4ml HNO3..bez Hydroponexu jen sem jeste listove prihnojil jako f.a. Explantexem na ruze 2ml/2l H2O..Uvidim co to udela..
2 Rudra> nakej tam asi necham aby kyti mela nakej dusik ale budu zvysovat OBM..
Ja jsem tež nedávno začal a hned jsem skočil do:Advanced Hydroponics of Holand je to koncentrovany:na 100l 150ml grow,75ml bloom a 75ml micro a to vše v F.rustu,a to jen tak od oka nemam odmněrku.Dal sem zaněj asi 1200Kc.Dnes jsem mněl v tom jednom kíblu nizký PH,a to u těch vyvynutejších kopřiv,jak kdyby to vysosali.Tak jsem to slil dohromady jak nějakej chemyk,PH někde daleko v realitě.......začal chaos a testy,furt nic kytí bez živyn,tak jsem to vylil a namýchal novej,ted je to gut zatim jsou v pohode.
Jak to tady tak ctu tak spoust lidi nemuze sehnat WS...ja sem sel do bauhausu a tam sem ho uplne v klidu koupil (na pankraci v prase) takze pokud ste z prahy a nevite tak uz vite..;c)