Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec, nečetl sem to celé takže to tu možná je.
U nás máme taky všichni problémy s tima červikama. Minulej rok sem na 4 metrových kytkách našel zhruba 5 kousku, letos zatím žádnýho:-)
Nejlepší ochrana je prevence. Já vždycky jednou za 14dní dávám do zálivky B-COMPLEX. na 10L/1 tableta
Kytce to neublíží, ba pomuže. Kdo chce vědět víc ať hledá na G výraz Thiamin.
Hmyz celkově nemá rád typickej zápach thiaminu (Vitamín B1)
Já sám ho používám přes léto proti klíštatum, komárum atd. Nelezou na mě:-)
Bohužel netuším jestli to pomuže už když tam ti červi jsou.
zdarec ja sem tak pred mesicem strikal postrikem karate a tet sem postrik zopakoval i kdys pisou ze se ma strikat jen jednou!a zatim po cervech ani papatky! tak snad to vydrzi
je pravda, že my se venku bráníme proti komárům a jiný havěti tím, že párkrát zobneme B komplex a funguje to : )
napadlo mě chlorellu mořskou řasu s více b vitaminama nějak zpracovat na tohle , dávkování bude taky zajímavý sledovat, jaký vlastně dáváte porce ?
jinak tady mám užitečnou stránku určitě poznáte k čemu slouží, zadáte látku a najde to přírodní původ v čem se ta látka nejvíc vyskytuje. ale škoda že tam není b12 cobalamine ani nijak jinak v chemicals. http://www.ars-grin.gov/duke/highchem.html
takže sem napsal maila na: godwinm001@hawaii.rr.com
...a zeptal se i na b6 : ) sem zvědavej
na jedný malý kytce už mám 5 vpichů , ale je zajímavý že dál nešly zatim (byla na kraji), takže klídek celkem
shaman - s tím veeeelkým množstvím dusíku to není dobrej nápad, oddaluje to sklizen paradoxně si můžeš uškodit. na plíseň používám přesličku skvěle a ztrhaný stonky se daj omotat izolačkou na tu stonkovou plísen
ja potrebuju co nejvic prodlouzit rustovou fazi (proto ten dusik), jelikoz jsem musel zacervene palice odstrihat, aby se mi co nejvic vyvinuly dalsi palice.
Cus tak co to teda je, Krytonosec nebo Zavijec kukuricny?
Dnes si pojedu koupit postrik Telstar a zbytek zavrtanech cervu se pokusim zneskodit rucne mackanim stonku (vetvicek) a jehlou.
Původní příspěvek od jeousek Cus tak co to teda je, Krytonosec nebo Zavijec kukuricny?
Dnes si pojedu koupit postrik Telstar a zbytek zavrtanech cervu se pokusim zneskodit rucne mackanim stonku (vetvicek) a jehlou.
Nevim co to je, ale měl jsem to isté a i když tady soudruh hore říká, že postřik z tabáku nefunguje, tak funguje fakt dobře. Od doby, kdy jsem to postříkal, jsem žádnýho novýho neobjevil a je to už ale 3 tejdny. Předtím se množili rychle jako prase...
tak to je super , podle mě je hlavní sázet daleko od kukuřice, asi to bylo tim těch přes sto červů na malym políčku na velkym daleko od kuku jich bylo asi jen 40 dodneška ... říkáš že ten tabák používáš a feer? to by bylo luxusní - hodně much jednou ranou za pár kaček. používám ho úspěšně na listožrouty ,,, já ho nechtěl stříkat na palice některý už měly prostředek květu když začly nejvíc útočit
Tak já mám letos štěstí, na čtyřech Mandala#1 jsou zavíječi, ale zatím jsem jenom ze tří utrhl po jedné zešedlé paličce a zahodil. A žádné hubnutí palic, vadnutí, nic nepozoruju...
Ahoj,prosím pomozte!Dneska jsem po delší době viděl svý 2 kytí a pohled hrůza.kytky nemocný,zmutowaný a nevím co s tím.nedopátral jsem se co je to vlastně zač a hlavně co tim.....kytka má i jednocípý listy,hlavně v palicích ale i ve stonku je sem tam díra a vevnitř jakýsi vajíčka,na kytce mušky,malý,černý
Nejspíše zavíječ, pravděpodobně kukuřičný - larva vyžírá dřeň stonku. Chce to tenkou jehlu a to ztloustnutí na stonku propíchat, tím tu larvu zabiješ. Na různý mušky, můry etc. na kytce platí Mospilan.
Ty jednocípý listy dělají některý sativový odrůdy při nedostatku světla