Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všecky Groweráky, omlouvám se že jsem ještě nedodal nové foto bohužel se mi rozbila čtečka tak nemám jak stahovat fotky. Kytí jsou druhým dnem v květu. růst jsem tentokrát trošinuku zkrátil na 22 dní jak bude čtečka hned sem dám fotky vyrostlo jich 8 z 8 a 5je jich 100% identických jako by si z listu vypadly
Původní příspěvek od Pastor Zdarec Groweráci, mám dotaz! PLs poraďte, jak stopnout kytku, aby nepřerostla ? Díky dvě s Brainstormu už se opřely o strop a nevim co s tím .
Zdravim pánové, dám vědět jak to proschne kolik toho bylo, ale vypadá to na méně než minule během pěstu mi odešel předřadnik, tak mi vyplivla soda a svitila slabounce. Předřadnik pískal jak pominutej.
Další kolo:Osazenstvo:10x Sensi Star Paradise seeds
Hnojky :Root Juice, Guanokalong teku., Plagron Bloom a UP, Enzym
Osvětlení bude se měnit :400W soda cooltube možná když mi hrábne 600W
Květnik:10x 8L hran. momentálně mam 11L ty jsou zbytečný
Zdarec Groveráci, tak tentokrát díky tomu že mi vyplivl předřadník, tak jsem jel jen pod polovinou světla a tím pádem se to odrazilo aj na ůrodičce.Bylo toho necelých 200g.Ale aji tak to je výbornej pokouř jsem spokojen!
A teď k dalšímu kolu
: Osvětlení 400W Osram cooltube
: jinak květník teku 5,7L mělo by snad stačit
:Hlína Plagron Light měl jsem s ní ze všech nejlepší zkušenost
: 10x sensi star Paradise Seed jinak hnojky už v přízpěvku nad
A ještě něco málo přítah sem udělal vedle odtahu jen pár dír myslím že dostačující Musel jsem teda přepnout odtah na druhou rychlost, ale i tak moc nehučí. Myslíte že budou stačit 6,5 teku? 5 den růstu