Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no pruhy jsou tam proto, že sem to fotil telefonem (SE W810i) a čím blíž sem s nim u výbojky, tim šírší a tmavší jsou....
Kytky už krásně postavily paličky vzhůru, tak dodám foto. Koupil sem pár lahvý Biobizz , přesněji Bloom, Grow a TOP max. Včera zalito v poměru 4ml bloom na 1 l dešť. vody.
všechny zdravim, dneska jsem nejspíš přišel na to, že mi nekvete 4x OB nýbrž 3x Nebula a 1 Orange. Dám zde fotky Nebuly i Orange, sami uvidíte ten rozdíl a sami uvidíte shodu nebulek s mým předchozím pěstem zde v theadu. Není to 100% prokázané ale rád bych slyšel vaše názory co si o tom myslíte. Dárce klonů přiznal, že se mohl tento "omyl" stát. (Bud v poho, nikdo neni dokonalý ) Ode dneška leju jen vodu. Chtěl bych je natáhnout alespoň na 62 dní.
foto 1: detail OB
foto 2: jediná kytka OB
foto 3: (nejspíš) Nebula
foto 4: fotka z 30.10., celek
foto 5: (nejspíš) Nebula
cusss....Banane...promin za ty klacky...to je tak kdyz alkoholik a zhulenec neco resi a prebyraji se tu v klackach jak v ponozkach...
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
přídu vám ke skříni a ona běží, to neni dobře když se má v 11 vypnout! nějak mi přestaly premávat mech. spínačky, nevim kolik dní je to možná na 24. hod periodě. doufám, že kytky dozrajou v poho. Krásně se oranžový blizny, look up
1. & 2. foto OB
3. & 4. foto Nebulka
Ahoj!Je to pekne,krasne vymazlene.Muj nazor na to svetlo je takovej, ze troska stresu na konci kvetu muze mit vedlejsi ucinek jedine na rychlejsi pokryti palicek pryskyrici K+