Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Pestovatel Neboj urcite s toho daco bude ... Ja som natom este horsie z 3 kytiek mam 3 hermacov .... Aspon viem ze od GHS uz nikdy nic nekupim
tak tomu se rika fakt pech. mit 3 hermouse.... dneska zase zalejvam. zacal sem jim valit top-max. na bio-bizz tabuli pisou ze se tam ma nalejt 1ml a 3 tejdny pred sklizni se maj lejt 4. ja to zvysuju z lehka.
Ted je tam 2,5. Takze
Top max 2,5
bio-bloom 2,5
algamix 2
bio-grow 1,4
Klamath : osobne si myslim ze nebol najlepsi napad ich az takto ohlit.. s tim si mal ece urcite pockat .. ale co uz..
btw nemyslis ze by to chcelo vecsie kvetniky ?
kazdopadne vypadaju ovela lepsie
drzim palce, budem sledovat nadalej
Dobře Klamath to vypadá jako palmovej háj vše aspon pujde do vrchních palic a né do větví na které by ani nezasvítilo jinak na věčí květníky ser stejně by se ti nevešly do boxu
Nic proti "NOwaLIFE" to je jen muj názor že přesazovat je zbytečné...
Klamath : osobne si myslim ze nebol najlepsi napad ich az takto ohlit.. s tim si mal ece urcite pockat .. ale co uz.. btw nemyslis ze by to chcelo vecsie kvetniky ? kazdopadne vypadaju ovela lepsie drzim palce, budem sledovat nadalej
2: NOwaLIFE
Abaddon ma pravdu.Vetsi kvetniky urcite ne. holky se mi tam vejdou jen tak tak. navic kdyz bych ted presazoval tak neporostou sisky ale koreny..... to je blbej napad. Nemel bych je ani kam dat. muj box je navrzenej presne na 4 a 1/2 tohohle. a pristi grow jedu zase 5 kytek...
. No myslim si ze ani pozdejc sem je ostrihat nemohl. Tim ze mam CFL tak nejlepsi svetlo maj v podstate jen vrchni listi. dole se nic nedeje. ale uvidime. kazdopadne sem ani jinak nemohl. musel sem nejakym zpusobem donutit kytky prestat rust...... tohle je zastavilo. a jako nahradu za listi jim leju vic top maxu .
Skoda ze sem si neprecetl kodiakuv clanek driv. https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=115377
je tam toho spousta co sem mohl pouzit udrzet kytku u zeme. nebo ji zpomalit v rustu. ale tak priste
je tu spousta efektivnejsich zpusobu jak je drzet u zeme. a mit hezky vsechno prosviceny
tak holky uz trosku povyrostly. roz*sral se mi vetrak takze sem jim zapnul spodni na pritah . navic se mi trosku spalily zarovky, takze ty sem musel taky posunout vejs. holky sou hezky zeleny i kdyz na to foto to tak nevypada to je asi svetlem. navic sem je asi zase prehnojil .
ale uz se hezky rosej
Zdar klamath podla prisp. 139 vidim ze sa ti holky krasne rozbehly Mohol by si prosim pridat nejake foto mimo boxu , a prirovnat kytky s niecim aby sme videly jak su zhruba velke ? Prajem nech to kvitne
A davam ti K+
Tak tekhle vypadaj holky v boxu. dal sem tam k tomu sparty aby se nereklo ze, nekdo nevi jak velky sou irsky cigara .
Doufam ze Franco z GHS ma pravdu kdyz mi psal ze teprve explodujou... uvidime
bohuzel mi nejak ulitlo ph pri posledni zalivce. je to na nich videt. ale co.
nejak se to naucit musim. vim ze 6,7 je uz moc. Osobn bych u BB asi doporucil 6,4 tam listy vypadaly nejlip.