Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se znovu hlásím s mým slavným kýblem Tentokrát Tam bydlí 5x Mazar. Jeden už jako řízek přišel o vrchol, teď už se vzpamatoval, a jedna kytička zaostává za ostatníma, ale jinak to zatím vypadá slušně Nad 4-6 patrem jsem je zaštípnul a ty vyšší jsem ohnul. Hnojit zatím nehnojím ničím, později Algy. 18 dní od přesazení
Zdravím pane kýble
jsem rád, že opět jedeš. Kulatá pěstírna má opravdu něco do sebe. Ten kružnicový tvar je nejefektivnější využití prostoru. Rodiče už nejsou tedy proti tvému zahrádkářskému primalex-hoby?
Já teď jedu v též v malém utajení na koleji s 125kou CFL Dual, tak když si chtěl kupovat úsporku, tak můžeš mrknout u mě, jak to pod ní jede Jaké teda používáš světlo v tom kýblu? Tu HPSku?
Původní příspěvek od WERD
zdá se mě to nebo tam vidím zelenej mech na té hlíně?
Není to mech, spíš nějaká zrněnka nebo něco takového. Ale je to poprvé, co mi něco takového na médiu vyrostlo...
A jinak jsem problém nepřizpůsobivých rodičů vyřešil vlastní cestou, pronajal jsem si garáž na kalení a zewlení, vzniká nám tam krásné doupě A světlo zůstalo původní, tedy 2x20W. HPSko rozjedu v nejbližší době - cca 14 dní