Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
heled pacháč jsem řešil,ale přítelkyně mi poradila hodně levnou vychytávku a to je AIR WICK takovej ten co se strká do zásuvky...je to nějakej pěti rychlostní....stačí to mít zapnutý na trojku a necítíš nic...a žere to jenom 4w,tak mi to běží 24h denně...myslim si,že ta jedna lahvička s vůní vydrží a do sklizně..zatim mi v ní ubyla půlka...jinak když je to vyndaný ze zásuvky tak holky voněj hodně,jsou to frajerky :-)
otazne ostava, nakolko ta aroma naozaj vadi kytkam. Vsetci dobre vieme, ze tieto "osviezovace" vzduchu su plne chemie a nedoporucuje sa ani cloveku tieto zlepsovaky pouzivat a dychat vsetky tie jedy, rastlinkam to tiez nemusi prospievat pri vymene CO2-O2. Ale to len taka konspiracia...
no heled kouřim v té místnosti co rostlinky rostou,takže průběžně větrám...takže si myslim že výměna CO2-O2 je normální,možná jen o trošku ošizená...ale to přežijou :-)