Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dutch passion je rozhodne lepsi banka nez nirvana, ta jenom skupuje veci od ostatnich a prodava dal. seminka by mela byt od sebe odlisena a hned musi byt jasne ktere je ktere.. jinak doporucju prevod na ucet protoze to ti nikdo nemuze tak snadno ukrast a prakticky do dvou dnu ti daji vedet jestli dostali penize a pripadne kdy ti to poslou
Já sem posílal 135 euro a banka mi u nás strhla 17EUR za převod, tak jim došlo málo pěněz a 3 týdny se neozvali! Tak sem tam psal a oni, že jim tam nedošly peníze, pak to našli a poslali mi to free s tím, že si příště mám poslat o 17EUR víc! Poštou je to za 3 dny tam a do 10ti dnů je máš doma. Za polovinu.
A ví teda někdo na 100% jestli sou označený ty modely?
DP mě nezklamaly až do tý doby, než jsem si vzal od nich Mix4 z kterýho po 14 dnech klíčení vylezl 1 mini Orange Bud-nevim, kde se stala chyba ale u mne asi ne, protože jiná semínka jely proti nim jako fredky.
Purple 1(fem.)-dobrý-až na to, že se mi zdálo, že to je takovej jejich outdoormix, protože pochybuju, že by byl takovej rozdíl v phenech
Taiga vinikající.
Tím tě nechci odradit, jen píšu svojí zkušenost
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od Apartman DP mě nezklamaly až do tý doby, než jsem si vzal od nich Mix4 z kterýho po 14 dnech klíčení vylezl 1 mini Orange Bud-nevim, kde se stala chyba ale u mne asi ne, protože jiná semínka jely proti nim jako fredky.
Purple 1(fem.)-dobrý-až na to, že se mi zdálo, že to je takovej jejich outdoormix, protože pochybuju, že by byl takovej rozdíl v phenech
Taiga vinikající.
Tím tě nechci odradit, jen píšu svojí zkušenost
Tak to je ok, a měl si napsaný jaká barva je jakej vzor? DP je dobrá seed banka! Jako já můžu doporučit! Měl sem od nich pár věcí a vše vylezlo do 2 dnů...
Jo-je to napsaný na druhý straně-buď bez obav ale v sáčkách samostatně to ovšem neni, jak psal Stanley...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
A jéje tak ja nwm, s tema mix genetikama bývá taký problém jo? Hmmm, no jinak si myslím, že by převod peněz na učet neměl být dražší dopisem......ty peníze jsi posílal do dutch passion nebo pro jinou seed banku?
Tak ty semínka mají opravdu barvené tak to potom ja
Já sem to poslal převodem a měl sem to 2 krát dražší než to posílal kámoš dopisem... normalně na to je speciál obálka na peníze a ceniny pojištěná! A poslal ju na jejich adresu s objednávkou v ní, no a oni mu zpět poslali sémě! U nás banky nedělaj příkazem do jiné měny a je za to poplatek... mně to strhlo peníze a jejich banka si taky ztrhla, tak jim došlo mnohem míň peněz. Tuším, že to bylo 17EUR
u Raiffeisenbanky (a počítám, že to bude i u jiných bank) záleží poplatky za převod na :
citace:
V rámci plateb zahraničního platebního styku hradíte cenu dle zvoleného typu poplatku. SHA příkazce hradí poplatky své banky, příjemce hradí poplatky své banky a případně i poplatky dalších zprostředkujících bank OUR příkazce hradí všechny poplatky, tj. poplatky své banky, poplatky banky příjemce, případně i poplatky dalších zprostředkujících bank BEN příjemce hradí všechny poplatky, tj. poplatky své banky, poplatky banky příkazce, případně i poplatky dalších zprostředkujících bank
Jednou jsem nechal OUR, dvakrát dal SHA a pokaždé semínka od DP přišly bez problémů.
Poplatky při SHA vyšly cca na polovinu (220{300}Kč za 162{297}EU vs 550Kč za 232EU), ale to OUR bylo v r. 2007 (tak třeba potom slevnili).
No já sem z toho byl taky zaskočenej. Protože moje banka ( KB ) si z toho ztrhla poplatek a jejich banka si taky ztrhla... pak mi psali, že se omlouvají, ale poplatky byly vysoké a odpustí mi to, ale příště abych poslal víc. Došlo jim málo peněz, takže čekali ode mě př. 10EUR, ale došlo jim jen 7EUR a neřešili od koho to je. Tak sem tam psal a po pár dnech mi to nakonec odpustili ... ale jak říkám zaplatil sem náš poplatek a jim se taky ztrhl. Pak v tom byl chaoz, takto jim férovka dojde bankovka a je to
Ok moc díky aspon jsem chytřejší a neudělám takovou blbost, abych peníze posílal předem na učet.
Jinak jakou odrůdu by jste braly od DP? Mě ten mix něják láká prostě miluji barevné phena, ale zase aby z toho něco pořádného vyrostlo.
Začínám přemýšlet, že vezmu místo toho mixu 1 durbana a passion 1 co si o tom myslíte? Bylo by to lepší ?
No jako......de o to jakou ´´sračkou´´ to barvěj aby alepson 80% vyklíčilo o to mi de, není to nejlevnější a prostě chci mít kvalitní hulčo.
Dotaz : Jaka odruda je lepší durban poison, passion 1, nebo magicky vypadajici purple ?
Tuhle jsem oběvil novou stránku o pěstování paráda-nevím jak je už dlouho na světě, ale jsou tam celkem zajímavé informace : http://www.thcfarmer.com/?language=cs
The pigments used to colour the seeds have been tested for many years. No side effects on germination or plant growth have been found. Added to the pigments is a fungicide that prevents stem rot of the seedlings.
tj podla ich stranky ich to neovplyvnuje, naopak pomaha im to..
skus nabuduce precitat aspon zakladne info nez sa pytas.
...
If you are the big tree, let me tell you that
We are the small axe, sharp and ready
... Moj prvy salvia grow
Přídám se do diskuze.....ja posilam jedine prevodem pres BU a stoji me to 220 navic. Mam ceskou sporitelnu. Jinak penize do 3 dnu u nich na ucte a pozor posilam pres internet. Pokud zadate prikaz na pobocce, stoji vas to 2 x 220 - co vic dodat
jinak 4 rokem objednavam pres eastseeds.com a maximalni spokojenost, jen skoda ze ted uz maji dosti omezenou nabidku.
Má někdo zkušenosti s grower.sk a jejich nabídkou semen?
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff