Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Mne toho roku zmutovali zo začiatku 2 rastlinky.
Jednej rastli zo začiatku 3 lístky vedľa seba až po štvrté poschodie a druhej narástli prvé(tie oblé)listky zrastené do kopy a ďalej sa s ňou nedeje nič
2Vikuk:čo je na tej rastline čudné?...klasicka konope
Původní příspěvek od labakan Zasadil jsem WW, skoro všechny kytky rostly normálně, ale jedné po zaštípnutí rostou 3, 4 nebo 5 listů naproti sobě a místo blizen (nebo květu) po přepnutí na květ vylejzají další větvičky. (V místě záštipu se kytka nejdříve rozdvojila a potom vylezli ještě asi 2 větve).
Nekdy kytka po zastipnuti trpi sokem, ale to bych rekl ze pises o FIM zastrihu kamo,tudis nic noveho aspon tak jsem to pochopil, mozna se pletu ale fotku jsem nevidel.
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.
Původní příspěvek od Bazosh Hoja.
Tak tendle prcek i roste na políčku. Celkem už má tak dva měsíce a v zemi je tři týdny. Nějak se mu nechce růst, páč je jen deset čísel veliký
Neslo mi to spojit v jeden tak to napisu takle do dvou
Prave to ze je uz tak starej je odpovedi na jeho ,, mutantnost ,, (he takovy slovo si nekam zapisu). Klasika brzkyho zasazeni nekdy zacatkem dubna kdyz ne driv, u takovejch kousku se stane ze ti prechazi do kvetu mnohem mnohem drive --- ne-li hned
Proto tolik pater na tak male vysce a temer nulovy rust....Kytka se bud srovna a prejde opet do rustu, nebo uz tak zustane a kdyz budes mit stesti neco z ni i bude...Loni jsem si timto stylem vypestoval peknou bonsay. Vetsinou, kdyz kytka prejde zpet na rust a pak kdyz prejde opet na kvet tak uz z ni ,,nic,, neni, jednoduse nestihne dozrat.
PeacE'n'GroW
Některé drogy jsou zakázané proto,
že by byly nebezpečné,
ale jsou nebezpečné proto, že jsou zakázané.
Uzivejte v miru, plice plne dymu.
Minulý rok sem jel ze semen nejakých noname a jedna kytka byla dost tmavá oproti ostatním.Všechny jsem hnojil nejakým dusíkatým hnojivem a na květ jsem použil Superfosfát (našel sem ho doma pytel)...
Foto č 1 -celá kytka
foto č 2 - poupátko
Tato kytka "kvetla" doslova..Blizny na vrcholu šišek tvořily "poupátka" které bylo jakoby pruhované...Ty se sice nikdy nerozevřely ale i tak to bylo zajímavé..
mne vyrastla zo semiacka rastlina ktora ma ako keby poruchu pigmentu ma proste od narodenia flakate listi skodcom to neni pretoze ich mam na kope a ostatne to nemaju
taky mam letos jednu mormon kytku na listech ktere vetsinou obsahuji 7 listecku sem nekde mel 8,9,11 ale rekord sem napocital17mazec.semena byly ze sendbanky