Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jde debil po lese,a co nevidí:
Debil:HELE HOUBA kopnu do ní
Houba:nekopej do me splnim ti 3 přání
Debil:jo?Tak ja chcu být chytrej
HOuba:abraka dabra,debil neni debil
Debil:ty jo to fakt funguje ja se z toho poseru
Houba:abraka dabra debil se posral
Debil:Ja sem s posral su to ale debil
Houba:Abraka dabra uz je zase debil
Debil:hehe hele hououbaa Kop do ní!!!
Zdravim growers je tomu 10 dni od poslednho updatu mezi tim jsem byl 2x u kytek a a vypada to na brzke víteztví.Ripen jsem přestasl aplikovat 14.10. takže flushing trva už 10 dni proplachoval jsem tak postive az to malem kykty vyplavilo.Par g z buddhy už jse si dal uschnou,je to velice dobre kouření s typycky skunkovní vuní a chuti.Tímto bych chtel pogratulovat všem co letost vyhrali v outdoru tak jako ja,a upřimnou soustras ti co to letos prohráli.
PS:co nevidět hodím foto..
Jak jsem psal dřive že se drži v palicich moc vody tak pravě to se stalo osudnym pro vrsky budhhy,kde se voda držela nejdele a potom i v kiwi nastala plisen.Skrátka nemam cas tam kazdej den chodit otřepavat vodu z palic,proto byly vyrsky u buddhy 19.10. 2008 ušmiknuty
Tady dalsi foto:
2.Plisen kvuli ktere jsem musel předčasne seknout nekolik vrsku
3.Dalsi
4.Kiwi z dneska 26.10. sklizeno obe kytky do pulky.Ve vrškach se tvořila plísen jak o zavod,2 pulovynu kytky spodky a paličky ze středu kytky necham dokud nebude -5 nenbo dokud nenapadne snih
Jedna z mnoha krabicek
ps:celkova hmotnost pro me není zas tak duležitá,nebot nepestuji za ucělem distribuce jak většina ale vyhradně pro svoji vlastni potřebu.Odhadem:No name cca 200 G suchyho.Kiwi a buddha cca 300 G suchýho mozna vice,ete neco dokvita,dokud nenapadne snih.Pestuji sam a bude tomu i nadale.Pozdeji njaky smokereport a foto sucheho+ spodky 3 rostlin skunku ktere jsou jeste venku.
Původní příspěvek od Scotty Cameron muzu se zeptat proc si neostrihal listy? rek bych ze bez nich je trava uplne o necem jinym, je z toho pak docela seno (jestli se mylim oprav me) dik
Zdarec skoty
PO palice utrženi z kytky otrhám jen ty největší listy zbytek nechávám a odstrham je až je materíal skloro suchy po té neskladam do zavarovaček a pomalím sušení dospěje palice k vuni jak ma byt,rovnoměznému hoření a chuti.
Středně velke listy palici při
schnuti obali a sušení se stava ete pomalejším.
Seno z toho určite neni,inak diky za sledovanost.
mej se GL