Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
máš to moc pěkný, hele myslím že bys měl venku pokračovat, nenech se zastaršit čorkama jde ti to dobře...
koukal jsem že tu máš fotku i toho hash plantu ode mě, vypadá to teda o 300% líp než vypadal ten můj loňskej a vůbec ty tvoje kytičky...jen se na ně sbíhaj sliny kdyby byly nějaký semínka třeba na výměnu, můžem provýst
Hej tak tohle je moooc luxusní GROW těma čórkama se nenech určitě odradit u mě byl ten sám problém ale od té doby co sem si pořídil rotwajlera a ktomu fotrovi koupil amstafa je klidek jak u mě tak u souseda.. jinak se měj štastný a veselý a moře prohulenejch večerů PEACE K+
ahoj hoši a všichni,
taky vám v první řadě přeji hodně dárků, sněhu a radosti (nejen zelené).
všech pochval si moc važim. opravdu diky mooooc
u outu zustanu.. ale jen na bazpečném balkóně.
a prozradím že az odbadu pár semínek tak se chystám si rozjet další lampion.. ale vice v jinem tredu, nebudu predbihat .
PS: uz vim o par lidech z nekolika zdroju, kteri mi sahli na posvatne kyti.. TAKŽE TED PUJDU JA ZASTRAŠIT Já JE...
vše začalo ideou zpestřit si silvestr.
schrastil jsem 50g palic nlhaze silverhaze a holansdhope. potom 50 g listí ostříhané z květů... jak jsme později zjistil.. palice nepoužívat na pečení, ale nebudu předbíhat. zeleninu jsem asi 10x po 15 minutách zvářel a sleval a opět opakoval proces abych je zbavil chlorofilu... etc.
potom jsem rozhřál 4 másla (250g asi 85%tuku) zbavil jej syrovátka... a roztavené přelil k trávě a přes 2 hodiny vařil ve vodní tukové lázni s zeleninou.
precedil a nechal vystydnout... sebral z vrchu hotový zabijácky danger vonavý tuk...
bylo ho asi přes 500g... po koláčich mi zbyva ještě neco pod 400g.. nigdo to nechce a ja uz taky ne...
udělali jsme normálně testo na koláš s povidli cca 80g masla...
a pak drobeni na vrch.. cirka stejne.
peklo se a peklo.. kolacky byli obzvaste vypecene...
trava nebyla cejtit a maslo krasne sladke.
snedl jsme jeden koláš a hodinu se nic nedělo, snědl jsem další a po par minutách jsem najednou se octl na jiné vlně, matrixxx, jine vnimani reality, jeste se to dalo... a po pul hodine sem mel tak pet minut veselou naladu smich a sekani..vzal jsem si treti kolac.. dokousal jsem pulku.... A NAJEDNU STRÁÁÁÁŠNĚ VELKÁ MRDA DO PALICE, KUA FUCK....uplen rozjebnutej... sel jsem do postele... a trasne divny veci.. furt mrte vic a vic stoned.
prisla pulnoc a ja nebyl schopny vztat si pripit.. nic...
chvili jsem mrte usinal a najednou mrda jasno a sem se zvednul a chodil v pohode.. byl jsme s nad v jinym baraku...
bylo mi blbe moc.. blit neslo..
žaludek jak kdybych v něm měl 10kg něčeho hřejícího co dodávalo strašně moc energie... chvili jsme usinal pak se zvedl a sel si dat kolecko v baraku a pak zas mrda na posteli.. zavrel jsem oci a strasne mizerne sem byl uplne v pi** v prd***.. skoro i halicinace.. proste zacala hrat hudba a strasne rychle se prepinala k tomu mrte pred ocima kosticky.. litaly barvy.. postavicky vystrihnutý.. mrte hlasy.. premejslel jsem asi tak o milionu veci kazdou sekundu o necem jinem.. nezavisle na sobe.. fak jsme se moc bal... ale ubec to neprestavalo bylo to horsi a horsi... proste předavkovani největší, horzná nálož. KOLÁČKY MI TO VYHLÁSILI
prevaloval jsem se furt... zaclo me strasne rychle busit srdce, zrychlil dech.. proste mi šlapal mozek o sto péro.. bal jsme se o infarkt.. mrte impulzu do celeho těla.. zvláštně jsem se cukal.. a pak vypadek cirka na 4 hodiny... pak jsme se zas z ncieho nic zvednul uz bylo malinko lip.. cirka po osmi hodinach po poziti... jsem se sel napit a zas spat.. rano jsem se vzbudil.. bylo mi blbe a furt v pici.. ale ted jak po skanouroj jak z lampy.. dopoledne sem sedel u tv.. pak vzal k obedu nejaky jidlo.. a odpoledne zas sedel a cumel na tv.. a furt stejna zbrzdenost jak po skanouroj....
vecer uz se mi ulevilo.. cirka po 20 hodinách boje o život, rad jsem byl za to ze jsem to prežil... a už nechci být tehle sračky součástí..:-(
zkrátka BAD TRIP!....
bomba,to mali vsetci ked sme uvarili prve mlieko na to sa neda zabudnut,odvtedy uz tiez nikto nechcel,ale na koniec sme dali aj tak pudingy a dalsie mliecka ale uz v rozumnejsej davke
Nazdar lidi po delší odmlce a několik výhružných mejlů na grower uz důvodů nefunkčního přihlášení jsem zase zpátky a koukám, že se vám daří pěstovat mou genetiku co jsem Vám poslal. opravdu moc pěkné.