Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a white satin ta tedy s květem nepospíchá...
přestal jsem se zatmíváním před 10 dny..zatím to kvete sice pomaleji ale kvete to mi stačí..cíl je splněn kytky nepřerostly zábradlí
vitejte v konopném království
první fotka je sadhu
na tomto království už dostávají květovou nadílku-60 ml/10 l biobloom a 30 ml/10 l biogrow
jsem spokojen
konopné království podruhé
omlouvám se , ale nepopisuju každou fotku až to bude v květu tak budu dávat i popisy kytek
good day boys
P.S. všechny kytky už jsou jistý samice
doufám , že nebudou hermafroditi
koule útočí heh to je jak název nějakého katastrofického filmu...budu je prohlížet každý den slibiju čestný pionýrský
Měj se trafo ať se daří..
šuk proveden
sensi skunk x erdbeer
a provedu white satin x erdbeer protože takovou sladkou ovocnou chuť , jakou má ws si pamatuju z ovocných žvýkaček -tak doufám, že kříženec ws a erdbeer s největší pravděpodobností bude taky ovocňák
.....
po 6 dnech jsem zpozoroval první změny na větvičce, jež byla opýlena
dělají se na ní semínka...
northern light x thai haze skunk 1 je na světě
1. opýlená palička
2., 3. neopýlené paličky
a máme tu další děťátka
sensi skunk x thai haze skunk 1
1.opýlená palička
2.neopýlená palička
nejdřív jsem si myslel, že je to zkřížený s erdbeerem , ale větvička označená po opýlení erdbeerem semínka nemá, tak to vypadá na thaiskýho koně , poněvadž nl opýlený thai haze je hned vedle... každopádně mám ošukanou třetinu kytky...no nevadí bude co sázet...
počkám si ještě na tu větvičku s erdbeerem doufám, že taky oplodní...
1.fotka opýlená palička
2.fotka bez semínek palička
tady jsem našel jednoho typa na icqmag, co jel thai hazex skunk 1
5 měsíců květu huh http://www.icmag.com/gallery/data/500/6216HPIM2904.JPG
ahoj, pěkně to cukroVATÍ
sleduju už delší dobu
ať to kvete a následně pěkně chutná
ps - víš že kvůli tvýmu nicku (ne přímo kvůli němu, spíš sem si prohlížel tvoje věci tady...) jsem se začal zajímat o indiku papayu a od tý doby se snažím mít v každý sklizni ovocnou chuť