Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A tady ještě něco foto větviček tak se kochejte a ještě jak je to velký já mám 184 cm tak holky mají něco kolem 170 cm 1 fotka PEACEMAKER 2 fotka POT OF GOLD
Zdarec groweři tak jsem tady s fotečkama tak se kochejte.Tady jsou první fotečky.Začneme fotka 1 Makro květu Belladona 2 celkový květ Belladony 3 fotka White Widow celek 4 fotka makro květu White widow
Zdarec lidičky tady je jenom fotka ICE co mám doma zatmívám ji už od 9.9 tož je asi 9 dní a holka už konečně kvete to jí to trvalo tady je nějaká fotka zatim čaoooo.O výkendu čekejte fotky z venku zatim
Máš nádhernou zahrádku,jediné,co bych mohl říct,tak změna z kravského hnoje na konský,fakt to zabírá.Já si do toho budu ještě kupovat zeminu s guanem,že se dá použít několik sezon a stojí pytlík max 500?Jo chlape,a na tu skřínku,ze startu máš jakou zářivku?
toto sem třeba hnojil jen socem z kafého a na konec plagron.Ale nemožu si kafé vynachválit,hlavně ta chut!Rašelina a hašené vápno s nějakým procentem písku a valí to jak ďas.Jde hlavně o kvalitu hliny,kamarád to ani nehnojí,má to ve vinohradě v řádku,ten se každý rok obohacuje hnojem z prasečího chléva a musím říct,že větší knedle sem ještě venku neviděl. Nafotím a pošlu ti to.
Zdarec gevarusi jo třeba příští rok to udělám a dám tam koňský hnůj ono každý si mýchá zeminu tak aby mu vyhovovala víš.Tak se postupně budu učit víš jak a co do zeminy přimýchat aby to holkám chutnalo jinak tu skříň kde mám tu kytičku tak používám na zatemňování holky která si vegetí na okně a bude si vegetit pořát až do konce kdy holka dojede víš zatim zdarec a pic.Dneska čekejte fotečky z políček oki sice venku chčije ale to nevadí já tam dojedu
Zdarec lidi tak jsem tady s aktualizací po tejdnu .Holkám se zatim daří dobře akorát jim trochu žloutnou listy ale to nějako neřeším.Tak tady jsou fotečky z dneška tak se kochejte zatim zdarec..1 fotka Belladona1 2 fotka makro belladony 3 fotka belladona24 fotka makro white widow 5 fotka roztažená white widow
A tetka holky kde jich mám pět na jednom místě tak se kochejte... 1 fotka Ice celek2 fotka makro ice3 fotka Peacemaker1 celek 4 fotka makro peacemakera1 5 fotka Peacemaker2 celek