Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zjistil jsem, že jsem se nějak moc soustředil jedním směrem a to na skřín ve které jsem skladoval sklenice-----vedle ní je lednice
Takže jsem všechny sklenice otevřel(až na pána boha, protože materíál je krásně suchý) a dal je do lednice kde už snad dojedou k mojí úplné spokojenosti.
Měl jsem jedinou šišku. Stavba úžasná, vůně delikátní(oříšková čokoláda) a krystaly moc hezký.
Nejdřív jsem to mastil na jedný kalbě totálně moc. Přišlo mi jakoby to netáhlo. Druhej den jsem pochopil proč mi to tak přišlo a proč jsem už v tý skalenosti nechtěl toho ,,netahajícího,, brka hulit.
Kouř naprosto jemnej. Libově jsem si mohl naložit dle libosti. Kasel se dostavil az kdyz to bylo i na mne moc. Chuť jemnější nevím jak přesně popsat......
Zmašť hlubokáááááá s demencí po ,,návratu do reality,,
Původně jsem si řikal, že ji už nebudu chtít, ale ten kouř a vůně mne tak dostaly, že si tudle genetiku budu muset zase opatřit
BzZzum BzZzum Trafo
P.S. A stále to mizí a mizí každý den pro to chodím......a jen hulím
Půlnoc se blíží, nohy se pletou, děti zas maminku, uvidí sjetou. Tátovi krví, barví se džíny, prdel mu natrhla petarda z Číny. Stačí už jen krok a je tu nový rok! Chumeli se chumeli, vlocka stiha vlocku, a nas pejsek za plotem suka Vasi kocku. Vesele Vanoce