Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Velká morava GROW!!!Belladona,Windov Skunk,Thai Haze Skunk!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10
Autor
Téma 
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Karma uživatele Dwarf Vingette - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

FOTOREPORT-Widow Skunk

Stejne jako Bella uz dostal 2x ripen a ceka ho uplne stejny osud..

Narozdil od belly je pomerne nachylny na plisne, uz jsem nasel asi 5-7 mist o velikosti nehtu na palci...

Old Post 11-10-2008 v 09:57 AM
Dwarf Vingette je offline   Profil uživatele Dwarf Vingette   Find more posts by Dwarf Vingette   Foto galerie člena Dwarf Vingette   Click here to Send Dwarf Vingette a Private Message   Add Dwarf Vingette to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 130

Takze mam pro vas nemilou zpravu plisen mi nemylosrtdne pozitra palicky na Widow skunku takze ve stredu asi pujde....akorad me stve ze nebude poradne proplachnuty ale myslim ,ze jsem to s hnojenim neprehanel takze by to melo byt ok...

Old Post 13-10-2008 v 15:44 PM
Dwarf Vingette je offline   Profil uživatele Dwarf Vingette   Find more posts by Dwarf Vingette   Foto galerie člena Dwarf Vingette   Click here to Send Dwarf Vingette a Private Message   Add Dwarf Vingette to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 131

Vingette chcel by som sa ta spytat jednu vec.Vedel by si mi objektivne povedat ze ci sa oplati kupovat tie semienka widow skunk? Mal by som zaujem ist na jar out a objednat ich z east seeds.

Old Post 14-10-2008 v 15:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 132

Ahoj rastafarian, myslim ze tech 10 euro je pakatel a urcite se to vyplati.bohuzel klicivost byla mizerna z 12 seeds asi 4 ..Zhuluje to pekne tak do pohody ,da se na tom fungovat ale je to spis stoned model...aspon na me tak pusobi.

Old Post 14-10-2008 v 15:29 PM
Host
Host

Příspěvek č. 133

Rozmyslam este nad ak-48 ale tymto takze uvidim.Nemal si uz nahodou ak-48 ? ...Co je to stoned model ? Bude toto este iba moj 2. grow kedze asi pred 2 rokmi som mal no name a bol v skleniku ked boli 35*C horucavy.Bola strasne vysoka za mesiac mala obrovsku vysku(uz si to nepamatam ).Na hnojenie som pouzival slepacie hovna Myslis zze cim to bolo sposobene ? Skodi uz taka vysoka teplota ?

Old Post 14-10-2008 v 15:34 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 134

rastafarian-pls pis mi do PM ...at se to tady zbytecne nezasira..

Dik

Old Post 14-10-2008 v 18:39 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 135

VSECHNO UZ JE SKLIZENO

Del uz jsem je nechat nemohl Widow S. ten uz boj s plisni nezvladal a bella uz zacinala plesnivet taky takez jsem to musel sklidit...

Old Post 14-10-2008 v 20:24 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 136

ČÓRKY

Ani ja jsem se jim letos nevyhnul

Tak pred 10 dny jsem byl na tajne, policku s Widow Skunke, Afganem a Sensi Skunkem ..

Afghana a Widow skunk jsem sklidil ale SS jeste nebyl hotovy potreboval tak 14 dnu..tak jsem ho tam nechal.

Dneska jsem se byl podivat jak kvete a kdyz jsem prichazel tak me bylo jasne, ze tam nekdo byl...prijdu a nic....jenom dira v zemi.

Docela me to mrzi protoze jsem se tesil ze ho ochutnam..bylo na nem peknych 80gramu..(rostl od cervence).

Old Post 21-10-2008 v 21:17 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 137

SEEDS
Poprosil bych vsechny growery kterym jsem posilal pyl na seeds at se mi ozvou do PM...zatim mi seeds poslal jenom Papaja

PS: Pajo seminka belladony F2 budou hotove tak do tydne...Afghan X EM X Belladona uz pro tebe mam nachystane..

Dik trpajzlik..

PS2: smokereport atd bude tak do 14 dnu..ale muzu rict vsechno to zhuluje vic nez dobre:-Da jeste lip chutna

Old Post 23-10-2008 v 16:36 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

SMOKE REPORT BELLADONA Příspěvek č. 138

Zdravim groweri,

Jak bych tuhle genetiku od Parradise Seeds zhodnitil??

Zacneme od zacatku.
-vyklicilo mi asi jen 6 seeds z 10(byla to moje chyba jelikoz sem prevrhnul tacek ze seeds a nejake klicky se asi poskodily..) a vyrostlo 5 rostlin.
-POUZE JEDNA SAMICE Z 5 ROSTLINEK(3 hermaci , 1 samec)
-rust bezproblemovy ,velice vitalni rostlina ktera se nadherne vetvi.
-kvet nahodila kolem posledniho tydne v srpnu
-sklizel jsem ji 14.10 jelikoz se zacinala sirit plisen...

Potrebovala jeste tak 10 dni ale kvuli pocasi a plisni jsem ji musel zkosit...
plisen jsem objevil asi na 5-8 palicich..

Chut je v pohode neskrabe...takova trochu korenena..
Palice jsou pomerne tvrde ale dost listnate, stredne velke..
Voni po skunku s ovocnym podtonem..
Zhuluje moooc:-D5 prdu ze speku a konec, High jak svine a total zmateny stav...tak trochu TRIPPY svym zpusobem...jste proste v jine dimenzi:-D

Vynos cca 680g a neco se uz zhulilo:-D

PS:za 14 dnu vas ceka dalsi report...

Naposledy upravil Dwarf Vingette 23-11-2008 v 13:45 PM

Old Post 23-11-2008 v 13:36 PM
J@m@L
Stálý Člen

Karma uživatele J@m@L - 76% PěstitelskáKarma uživatele J@m@L - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

To čo si robil s tými kvetinami, že sú také obrovské? Supercropping? A čím si to hnojil? Koľko si mal výnos z najmenšieho takéhoto keru? Díky? K+ jednoznáčne.

Old Post 23-11-2008 v 20:22 PM
J@m@L je offline   Profil uživatele J@m@L   Find more posts by J@m@L   Foto galerie člena J@m@L   Click here to Send J@m@L a Private Message   Add J@m@L to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 140

J@m@l:

Ahoj, nee nee , zadny supercropping..byly zastrizene jenom jednou FIM technikou a jinak se tak hezky rozvetvili samy...hnojeneo radou Bio Bizz a na kvet ATAMI PK 13-14..
Mel jsem jenom jednu samici a vynos byl kolem 680g

Old Post 24-11-2008 v 16:58 PM
refresh171
Stálý Člen

Karma uživatele refresh171 - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Ahoj,máš to krásný....nehoráznej keřík ....... škoda tý klíčivosti,jinak moc piekný...... Ká pro ty

Old Post 24-11-2008 v 19:18 PM
refresh171 je offline   Profil uživatele refresh171   Find more posts by refresh171   Foto galerie člena refresh171   Click here to Send refresh171 a Private Message   Add refresh171 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dwarf Vingette
Stálý Člen

BONUSOVE FOTO Příspěvek č. 142

Zdravim , mam tu nejeke makra minipalicek afghanux EM (velky) a Belladony

Prvni 2 fotky je minipalicka Belladony

Dalsi dve jsou palicky Afghanu x Em (velky)

a zbytek...

Pristi SMOKEREPORT bude Afghan x EM (velky)

Old Post 26-11-2008 v 14:09 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

BONUSOVE FOTO II Příspěvek č. 143

Dalsi minipalicky ted uz Widow Skunku a Afghanu x EM (maly)

prvni 2 fotky jsou Widow S. , dalsi je Afghan x EM (maly) a jedno spolecne photo..:-D

vsechno je to nadherne pocukrovane..a fotecky si priblizte..

Old Post 26-11-2008 v 14:36 PM
Dwarf Vingette
Stálý Člen

Příspěvek č. 144

Je mi lito ale dalsi aktualizace uz nebudou....tatinek me to vsechno spalil...cca 2,9Kg kvalitny travy...urcite si v afektu ani neuvedomil jakou to melo hodnotu...

Maly smokeport k ostatnim modelum..

Afghan x EM maly-Zpocatku kvetu nic moc ,hodne listnate palice ale nakonec se rozjela a musim rict ze mela asi nejpeknejsi palice po ususeni ze vsech modelu..zbarvene lehounce do ruzovo bila...voni sveze citronove se sladkym zvykackovym podtonem az nahorkle..chut lehka trochu nahorkla po vydechnuti jde citit lehce nasladny dym....bylo toho ohadem 650-750g..

Widow Skunk-skoda ze je nachylny na pline..jinak za 10euro paradni pokoureni...palice tipu sativa...pocukrovane ..vonici po skunku s jemnym widow aroma..chutna nasladle skunkove... mel jsem ocistene asi 200g zbytek zplesnivel ale uz nemam ani na sklo...:-(

vsem dik za K+ ..v pristim roce zdar..

PS: balladonu jsme zachranil jelikos je uskladnena takze cca mam 650g belladony + 200g Afghan x EM velky...

Naposledy upravil Dwarf Vingette 13-05-2009 v 16:54 PM

Old Post 28-11-2008 v 16:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás