Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vofce uz se skoro vse susi na pude tohle je par vyjimek ,kterym se vubec nechce dozrat, jinak u ssh je to celkem normalka
WAMParjan jenom 26 kytek, priste jich tam nacpu o neco vic tak 30,35
jedu cistej kokos s Bcuzzem A+B.grow.bloom stimulator
GS a PKcko a obcas nakej ten enzym
kvetinac 3,5 litru bohate staci
Deth momentalne mam dost volneho casu tak neco sesmolim
dik Vsem
Konecne tma
posledni kousky jsem sklidil zhruba ve stodvacatem dni kvetu a ted se valej na pude.
Az se k tomu dokopu,trochu to rezepisi,ted na to nemam silu.
Zdar Pampalini
.....mno musim uznat že si odvedl fakt pěknou práci......na mostly sativy pro mě až neuvěřitelné šišule,téměř nelistnaté,nafouklé,vonavé a pryskyřicí obsypané.....ganjopádně ti přeju chutný a zmaštující dny.....jsem zvědav jaký bude výnos a co bude dle tebe asi nejkvalitnější nebo nejchutnější,těšim se na smokereport......k+ ti letí.....páč je samozřejmostí
ty krávo...
to si děláš prdel :-)))
tož takový brutální palice,to je radost pohledět!
budeš s tim hrát baseball nebo to hulit? :-)))))
fakt dost dobrý,a s těma švestkama opravdu brutal,četl jsem to jednim dechem
zduř a kuřřř ! K+
Původní příspěvek od outdoorista Zdar Pampalini
.....mno musim uznat že si odvedl fakt pěknou práci......na mostly sativy pro mě až neuvěřitelné šišule,téměř nelistnaté,nafouklé,vonavé a pryskyřicí obsypané.....ganjopádně ti přeju chutný a zmaštující dny.....jsem zvědav jaký bude výnos a co bude dle tebe asi nejkvalitnější nebo nejchutnější,těšim se na smokereport......k+ ti letí.....páč je samozřejmostí
Sativa da vic jak indika, kdyz vis jak na to
rekl bych,ze ssh by se na zahradce libilo vic nez pod lampou
az se k tomu dokopu, trochu se rozepisi
Stačí si prečítať tvoj thread, ale predsa len máš nejaké typy/vychytávky?
citace:
Původní příspěvek od Pampalini
rekl bych,ze ssh by se na zahradce libilo vic nez pod lampou
az se k tomu dokopu, trochu se rozepisi
Máš cit. Kdesi na internete som videl fotku veľkého skleníka plnú SSHaze-ovcov, až som sa čudoval (kvôli možnosti plesne), ale z nášho podnebia tá fotka asi nebola.
Jo uz, jsem neco nafotil
Zacinam se ctyrmi rozdilnymi phenotipy Super Silver Haze.
Rozdil je v chuti,high,vuni a vzhledu.
Pisi skromne info ,zadne romany ode mne necekejte,koho zajima vic detailu a bude mic cestu kolem at se zastavi na test
1. SSH pheno A
Zduvodu velice zajimave skankove/korenene vune a chuti bych si tipnul ,ze tohle bude to skanerove pheno.
Ze vsech tech 4 mi sedi nejvic ,jak v high tak v chuti
Pheno C (smradoch)
Uz jsem mnel nos skoro vsude ,ale takovej nechutnej smrad jsem jeste necnichal hehe
Jak uz jsem tady nekde psal voni i chutna jak stare,rezave zelezo s prichuti lepidla
Tohle jedine pheno nehulim jelikoz ,mi nechutna ,pockam az na Vaporizer, ten to snad vyresi