Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak 19 dní som nebol pozrieť a poliať rastliny čo sa mi stalo osudným, čudujem sa že tá jedna rastlina ako tak žije, polial som ju poriadne odfotil som ich, tú polo živú som aj postriekal výživným roztokom tu máte fotky
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Tak po vyše mesiaci som tu zas, prepáčte, ale vyflákol som sa na to a nebol som tú rastlinu pozrieť mesiac a týžden, dám sem foto s mobilu, nič moc kvalita, zajtra to pôjdem pozrieť a zasa sa o to budem starať
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Tak som tu zasa, update, pár otázok a aj správy, čo som odšklbol na okoštovanie píše pekne aj ked to nieje ešte zrelé.
Bol som dnes pozrieť na strome a pekne som to zasa pohnojil , ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek, bola už trocha tma a ked som ešte k tomu na strome a ledvaj sa držím no fotky nič moc.
A ešte sa chcem opýtať že čo to je na koncoch listov, fijalové a listy s koncov trochu aj schnú, myslíte si že je to zimou?
legalized marihuana!!!!
čaute, už to bolo zrelé tak som to sundal, ešte k tomu im začala byť zima, začali fialovieť, toto je celá úroda, celkom mi to stačí, dnes by som asi mal ešte dodať makro fotky, ale ož okolo 12 tej, tak zatial
legalized marihuana!!!!
ahoj, no bude bude, ale sušné to nevyzerá bohvie ako, tie fotky som nedodal lebo neišiel grower, ked budem mať čas odfotím a aj odvážim a dám vedieť...
Ale celkom sa mi to páči na prvý grow vonku
legalized marihuana!!!!
som tu zas, vážil som to a bude to asi tak 6 g čisto iba šišky, je to dosť málo, ale keby mi to nenapadla neaká neznáma choroba alebo čo to bolo tak 12 g suchého by bolo určite ale hlavne že mi to prežilo a že to píše, na fotky nemám teraz vôbec čas, dosť učenia...
legalized marihuana!!!!