Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Vhodná ventilace ? Ventilátor ventilace ventilátory jak řešit odtah ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 7 8 9 10 11 »
Co používáte na odtah z boxu ??
UFO
PC větrák
Ulitu
TD
Potrubní
Žádnej
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Noissia
Nový Člen

Karma uživatele Noissia - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 129

No ja to beru vzlhledem k uspoře.. vim, že hodně lidí s tim nesouhlasí, ale tak beru to jako první grow. chci si vsechno na tom vychytat

Old Post 27-07-2010 v 18:37 PM
Noissia je offline   Profil uživatele Noissia   Find more posts by Noissia   Foto galerie člena Noissia   Click here to Send Noissia a Private Message   Add Noissia to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pohroma
Stálý Člen

Karma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 130

noo usporka... pokud se chces nasrat jdi do toho.... ale ja byt tebou bych radsi poresil 250W sodik a mas klid, k tomu to UFO kteremeu se tak branis a ktere v klidu profoukne pachac. Budes mit vystarano a s 250W sodikem si pohrajes vic nez s usporkou.

Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.

S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe

Old Post 28-07-2010 v 06:38 AM
Pohroma je offline   Profil uživatele Pohroma   Find more posts by Pohroma   Foto galerie člena Pohroma   Click here to Send Pohroma a Private Message   Add Pohroma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 131

citace:
Původní příspěvek od Pohroma
noo usporka... pokud se chces nasrat jdi do toho.... ale ja byt tebou bych radsi poresil 250W sodik a mas klid, k tomu to UFO kteremeu se tak branis a ktere v klidu profoukne pachac. Budes mit vystarano a s 250W sodikem si pohrajes vic nez s usporkou.

..to jsem mel na mysli

Old Post 28-07-2010 v 09:25 AM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 132

Ahoj kucí.. Měl bych podobnou otázku.. Ventilace mě docela trápí.. Teď, ale k věci.. Mám DarkRoom60 (60x60x140), zatím tam mám 200 CFL, ale třeba do budoucna bych chtěl 250W sodu.. A vyhlédl jsem si tenhle větroň (http://www.klimatizace.net/duct-in-line-100270) A tak mě zajímá jestli to není zbytečně předimenzované, když bych to třeba mohl pošéfit a uchladit jen pár PC fanama..
Edit: Samozřejmě pacháč plánuju v obou případech..

Naposledy upravil 28-07-2010 v 18:50 PM

Old Post 28-07-2010 v 15:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 133

..hmm asi ted je no ..do budoucna se bude urcite hodit,tak proc utracet 2x? a jetlise nepletu tak jek je to regulovatelne? tim lip

Old Post 29-07-2010 v 12:03 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pohroma
Stálý Člen

Karma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% PěstitelskáKarma uživatele Pohroma - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 134

citace:
Původní příspěvek od John88
Ahoj kucí.. Měl bych podobnou otázku.. Ventilace mě docela trápí.. Teď, ale k věci.. Mám DarkRoom60 (60x60x140), zatím tam mám 200 CFL, ale třeba do budoucna bych chtěl 250W sodu.. A vyhlédl jsem si tenhle větroň (http://www.klimatizace.net/duct-in-line-100270) A tak mě zajímá jestli to není zbytečně předimenzované, když bych to třeba mohl pošéfit a uchladit jen pár PC fanama..
Edit: Samozřejmě pacháč plánuju v obou případech..

mnoo podle je to adekvatni ventas. Kdyby se ti zdalo, ze jede moc, tak si zkus poresit regulator. Je i tady na G. nejake schema jak ho vyrobit. Ja osobne jsem ho driv mel(triakovy regulator) a fungovalo to perfektne. Ventilace byva casto velico poddimenzovana. A pritom je to velice důlezita soucast bedny...

Muhehehhe

Old Post 29-07-2010 v 15:05 PM
Pohroma je offline   Profil uživatele Pohroma   Find more posts by Pohroma   Foto galerie člena Pohroma   Click here to Send Pohroma a Private Message   Add Pohroma to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 135

Mysak: Jj, mělo by být.. Taky fakt.. Proč 2x utrácet. Když Havana je tak drahá..
Pohroma: Jj, to jsem chtěl slyšet.. V zájmu sousedů radši nebudu bastlit vůbec nic.. Také bych rád zjistil jestli máš(někdo jinej) zkušenosti s touhle regulací? ( http://www.growmarket.cz/produkt/re...a-300w-cornwall ). No a ještě bych se rád dozvěděl, jestli má smysl na ten vent dávat přechodku ze 100 na 125 a natáhnout 127mm sono.. Jinak máš naprostou pravdu..

Naposledy upravil 29-07-2010 v 21:36 PM

Old Post 29-07-2010 v 21:22 PM
Pohroma
Stálý Člen

Příspěvek č. 136

Noo ten regulator ti asi fungovat nebude, muzes to zkusit, 4 kila zase neni taka palka.
Jinak prechodku tam klidne dej, ale ono se prodava i 100 sono flexo. Ne? Ja tedka nemam moc prehled v tech flexo trubkach

Muhehehhe

Old Post 30-07-2010 v 11:31 AM
Host
Host

Příspěvek č. 137

Pohroma: Proč by mi nemohl fungovat? Dokonce jsem ho viděl i za 200 v Kauflandu.. Jj, prodává, ale myslel jsem to proto, aby se snížila hlučnost při proudění vzduchu..

Old Post 30-07-2010 v 13:04 PM
Pohroma
Stálý Člen

Příspěvek č. 138

citace:
Původní příspěvek od John88
Pohroma: Proč by mi nemohl fungovat? Dokonce jsem ho viděl i za 200 v Kauflandu.. Jj, prodává, ale myslel jsem to proto, aby se snížila hlučnost při proudění vzduchu..

Mnoo muzes ho zkusit. Ja elektrice moc nerozumim, ale ony tusim asynchronni motory(ktery jsou i ve ventakach) nejdou stahnout potenciometrem. Musis mit triakovy. Ale jak rikam, zkusit to muzes

Muhehehhe

Old Post 31-07-2010 v 16:51 PM
booblifuck
Stálý Člen

Karma uživatele booblifuck - 92% PěstitelskáKarma uživatele booblifuck - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 139

Zdravím všechny, potřeboval bych radu s ventilací. Mam box 100x100x180 a rad bych zkusil pěstovat pod led lampou, takže minimální teplota. Jenom bych chtěl vědět, zda musím mít nějaky ventilátor (ufo,atd.) pro odtah vzduchu,nebo stačí jenom nějaky ventilator na klipsně pro cirkulaci vzduchu? Prosím navrhněte nějaké možnosti.Díky

Old Post 06-08-2010 v 09:47 AM
booblifuck je offline   Profil uživatele booblifuck   Find more posts by booblifuck   Foto galerie člena booblifuck   Click here to Send booblifuck a Private Message   Add booblifuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pohroma
Stálý Člen

Příspěvek č. 140

citace:
Původní příspěvek od booblifuck
Zdravím všechny, potřeboval bych radu s ventilací. Mam box 100x100x180 a rad bych zkusil pěstovat pod led lampou, takže minimální teplota. Jenom bych chtěl vědět, zda musím mít nějaky ventilátor (ufo,atd.) pro odtah vzduchu,nebo stačí jenom nějaky ventilator na klipsně pro cirkulaci vzduchu? Prosím navrhněte nějaké možnosti.Díky

Vzduch by se mel v bedne menit.. tzn. odtah ano, ale jelikoz asi nebudes bojovat s teplotou, tak staci nejaky slabsi. UFO nepotrebujes, i kdyz mozna nejaky slabounky by nebylo od veci, bo jestli budes mit pachac, tak by ti to nejakej slabej ventas asi neprotahl...
A budes potrebovat i ofuk. Ofuk je tez vcelku dulezita vec

Muhehehhe

Naposledy upravil Pohroma 07-08-2010 v 09:51 AM

Old Post 07-08-2010 v 08:28 AM
booblifuck
Stálý Člen

Karma uživatele booblifuck - 92% PěstitelskáKarma uživatele booblifuck - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 141

Mohl bys mi napsat nejaky odkaz,kde bych sehnal nějaky ventilator a ofuk, který by byl dostačující pro muj box. Dík

Old Post 07-08-2010 v 10:06 AM
booblifuck je offline   Profil uživatele booblifuck   Find more posts by booblifuck   Foto galerie člena booblifuck   Click here to Send booblifuck a Private Message   Add booblifuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pohroma
Stálý Člen

Příspěvek č. 142

citace:
Původní příspěvek od booblifuck
Mohl bys mi napsat nejaky odkaz,kde bych sehnal nějaky ventilator a ofuk, který by byl dostačující pro muj box. Dík

Mnoo bud zkus nejakej growshop naodtah a ofuky si pores v nejakym obi, baumaxu,hornbachu..
Podle me nejslabsi UFO ti bude stacit.
Hledej smudlo

Muhehehhe

Old Post 07-08-2010 v 10:31 AM
MDe_
Hulk Gardener

Karma uživatele MDe_ - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 143

Myslím že by ti tam stačily bohatě 2 ventilátory (Přívod a odvod) a nějaký jeden na ofuk kytky . Navíc když jsem četl že tam chceš dát usporku tak ta ti moc tepla nevydá a malé ventilátorky ti to odvedou .

Koukni se zde - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=46707

Toto je 1x1x1

Old Post 07-08-2010 v 11:14 AM
MDe_ je offline   Profil uživatele MDe_   Find more posts by MDe_   Foto galerie člena MDe_   Click here to Send MDe_ a Private Message   Add MDe_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pohroma
Stálý Člen

Příspěvek č. 144

citace:
Původní příspěvek od MDe_
Myslím že by ti tam stačily bohatě 2 ventilátory (Přívod a odvod) a nějaký jeden na ofuk kytky . Navíc když jsem četl že tam chceš dát usporku tak ta ti moc tepla nevydá a malé ventilátorky ti to odvedou .

Ja si myslim, ze mit aktivni privod vzduchu je zhola zbytecne. Lepsi je poresit odtah.

Muhehehhe

Old Post 07-08-2010 v 11:45 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 7 8 9 10 11 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás