Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
noo usporka... pokud se chces nasrat jdi do toho.... ale ja byt tebou bych radsi poresil 250W sodik a mas klid, k tomu to UFO kteremeu se tak branis a ktere v klidu profoukne pachac. Budes mit vystarano a s 250W sodikem si pohrajes vic nez s usporkou.
Jen ta věc je ztracena, kterou člověk vzdá sám.
S lidmi je to jako s noži, když jsou tupí, jsou nanic.
Muhehehhe
Původní příspěvek od Pohroma noo usporka... pokud se chces nasrat jdi do toho.... ale ja byt tebou bych radsi poresil 250W sodik a mas klid, k tomu to UFO kteremeu se tak branis a ktere v klidu profoukne pachac. Budes mit vystarano a s 250W sodikem si pohrajes vic nez s usporkou.
Ahoj kucí.. Měl bych podobnou otázku.. Ventilace mě docela trápí.. Teď, ale k věci.. Mám DarkRoom60 (60x60x140), zatím tam mám 200 CFL, ale třeba do budoucna bych chtěl 250W sodu.. A vyhlédl jsem si tenhle větroň (http://www.klimatizace.net/duct-in-line-100270) A tak mě zajímá jestli to není zbytečně předimenzované, když bych to třeba mohl pošéfit a uchladit jen pár PC fanama..
Edit: Samozřejmě pacháč plánuju v obou případech..
Původní příspěvek od John88 Ahoj kucí.. Měl bych podobnou otázku.. Ventilace mě docela trápí.. Teď, ale k věci.. Mám DarkRoom60 (60x60x140), zatím tam mám 200 CFL, ale třeba do budoucna bych chtěl 250W sodu.. A vyhlédl jsem si tenhle větroň (http://www.klimatizace.net/duct-in-line-100270) A tak mě zajímá jestli to není zbytečně předimenzované, když bych to třeba mohl pošéfit a uchladit jen pár PC fanama..
Edit: Samozřejmě pacháč plánuju v obou případech..
mnoo podle je to adekvatni ventas. Kdyby se ti zdalo, ze jede moc, tak si zkus poresit regulator. Je i tady na G. nejake schema jak ho vyrobit. Ja osobne jsem ho driv mel(triakovy regulator) a fungovalo to perfektne. Ventilace byva casto velico poddimenzovana. A pritom je to velice důlezita soucast bedny...
Muhehehhe
Mysak: Jj, mělo by být.. Taky fakt.. Proč 2x utrácet. Když Havana je tak drahá..
Pohroma: Jj, to jsem chtěl slyšet.. V zájmu sousedů radši nebudu bastlit vůbec nic.. Také bych rád zjistil jestli máš(někdo jinej) zkušenosti s touhle regulací? ( http://www.growmarket.cz/produkt/re...a-300w-cornwall ). No a ještě bych se rád dozvěděl, jestli má smysl na ten vent dávat přechodku ze 100 na 125 a natáhnout 127mm sono.. Jinak máš naprostou pravdu..
Noo ten regulator ti asi fungovat nebude, muzes to zkusit, 4 kila zase neni taka palka.
Jinak prechodku tam klidne dej, ale ono se prodava i 100 sono flexo. Ne? Ja tedka nemam moc prehled v tech flexo trubkach
Muhehehhe
Pohroma: Proč by mi nemohl fungovat? Dokonce jsem ho viděl i za 200 v Kauflandu.. Jj, prodává, ale myslel jsem to proto, aby se snížila hlučnost při proudění vzduchu..
Původní příspěvek od John88 Pohroma: Proč by mi nemohl fungovat? Dokonce jsem ho viděl i za 200 v Kauflandu.. Jj, prodává, ale myslel jsem to proto, aby se snížila hlučnost při proudění vzduchu..
Mnoo muzes ho zkusit. Ja elektrice moc nerozumim, ale ony tusim asynchronni motory(ktery jsou i ve ventakach) nejdou stahnout potenciometrem. Musis mit triakovy. Ale jak rikam, zkusit to muzes
Muhehehhe
Zdravím všechny, potřeboval bych radu s ventilací. Mam box 100x100x180 a rad bych zkusil pěstovat pod led lampou, takže minimální teplota. Jenom bych chtěl vědět, zda musím mít nějaky ventilátor (ufo,atd.) pro odtah vzduchu,nebo stačí jenom nějaky ventilator na klipsně pro cirkulaci vzduchu? Prosím navrhněte nějaké možnosti.Díky
Původní příspěvek od booblifuck Zdravím všechny, potřeboval bych radu s ventilací. Mam box 100x100x180 a rad bych zkusil pěstovat pod led lampou, takže minimální teplota. Jenom bych chtěl vědět, zda musím mít nějaky ventilátor (ufo,atd.) pro odtah vzduchu,nebo stačí jenom nějaky ventilator na klipsně pro cirkulaci vzduchu? Prosím navrhněte nějaké možnosti.Díky
Vzduch by se mel v bedne menit.. tzn. odtah ano, ale jelikoz asi nebudes bojovat s teplotou, tak staci nejaky slabsi. UFO nepotrebujes, i kdyz mozna nejaky slabounky by nebylo od veci, bo jestli budes mit pachac, tak by ti to nejakej slabej ventas asi neprotahl...
A budes potrebovat i ofuk. Ofuk je tez vcelku dulezita vec
Muhehehhe
Myslím že by ti tam stačily bohatě 2 ventilátory (Přívod a odvod) a nějaký jeden na ofuk kytky . Navíc když jsem četl že tam chceš dát usporku tak ta ti moc tepla nevydá a malé ventilátorky ti to odvedou .
Původní příspěvek od MDe_ Myslím že by ti tam stačily bohatě 2 ventilátory (Přívod a odvod) a nějaký jeden na ofuk kytky . Navíc když jsem četl že tam chceš dát usporku tak ta ti moc tepla nevydá a malé ventilátorky ti to odvedou .
Ja si myslim, ze mit aktivni privod vzduchu je zhola zbytecne. Lepsi je poresit odtah.
Muhehehhe