Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dělá čest svému jménu,díky dešti v týdnu kdy jsem ho sundaval,u něj nedošla uplně chut,je trochu "zelená",ale jinak opravdu pomeranč
Učinek na sebe nenechá dlouho čekat,uvolnující,mírně euforický,tenhle model jsem měl vždy rád a ani letos nezklamal.
Chut sladce zemitá,hodně lepkavá záležitost,zhulenost do indiky,otejkačka,euforické, má takovej houpačkovej efekt
Učinek nepřekonal modrý sativa pheno co jsem měl předloni,ale je zas lepší než u modrý indika pheno,takže zlatej střed
Frisian Dew-Sativa pheno
Z posledního semena v paklíku mi opět vyjela satva-moje nej u tohohle modelu,a celkově můžu říct že jeden z nej modelů vůbec na out v čechách.Učinek skvěle euforický,nakopávací,chut výborná.Letos jsem to kosil mezi 20-30.9.plísně minimum,jinak je celkem chytlavá.Jediná vyjímka u tohohle phena je mrzkej výnos,ale to už hnidopišim.
Blueberry-Dutch passion 2020
nato jak náročný na growing byl letošní rok tahle fešanda se povedla 3 metry a slušně rozvětvená,jsn moho to být lepší,přelom květen/červen byl dost stresový-kytka se na 14dní stopla a v říjnu dost chcalo,takže o nějakém sklízení v teple suchu se nedalo mluvit.
Doba sklizně 22.10,nato že se sklízela takhle pozdě, byli nalezeny jen 4 miniaturní ložiska plísně.
Dutch passion opět dobrý,přesto že tady dost growerů remcá jak je DP na prd.
Chut':sladce zemitá.
Učinek:feno1 mě moc neoslovilo,prvních 20minut je všelijakých,pak si to sedne do stabilního,leč nijak zábavného zhulení.
Feno2 mě bavilo více,lepší chut',intenzivní a lehce tripoidní stavy,ale nejraději ho mam v blendu z C99.
Pineapple chunk
Barney seeds
Krásná indika,sklizeno v začátkem listopadu,málo náchylná na plíseň,výnos slušej,účinek silný stone/narcotic,celkově dobrá práce Barney ))