Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kez bych tloustnul po huleni, protoze nemuzu pribrat ani kilo
BMI mi vychazi jako bych prave vylezl z osvetimi, ale jinak si nestezuju. Mam spalovani energie za dva lidi a abych pribral, tak musim cvicit ...
Jinak kdyz se valim doma a zevlim, tak paradoxne vahu ztracim A to pritom mam dostatecny prisun vyvazene stravy o odpovidajici energeticke hodnote, no a pridavat si na cca 14000 KJ denne nevidim moc realne Uz ted mam dve vecere ....
Jo bohužél jo... Jeden čas, když jsem hulil fakt že dost, nebyl problém klidně v jednu ráno vyžrat celou lednici, takový kombinace jídel a to množství...většinou mě z toho bylo na blití, ale ta žranice nešla prostě zastavit , no za tu dobu (asi 6měsíců) jsem přibral přez 10kylo. Takže když hulim, musím se hlídat a k jídlu se moc nepřibližovat
Původní příspěvek od BloodyBeer Kez bych tloustnul po huleni, protoze nemuzu pribrat ani kilo
BMI mi vychazi jako bych prave vylezl z osvetimi, ale jinak si nestezuju. Mam spalovani energie za dva lidi a abych pribral, tak musim cvicit ...
Jinak kdyz se valim doma a zevlim, tak paradoxne vahu ztracim A to pritom mam dostatecny prisun vyvazene stravy o odpovidajici energeticke hodnote, no a pridavat si na cca 14000 KJ denne nevidim moc realne Uz ted mam dve vecere ....
hh to znam az na ten dostatecny prisun ktery mam jak noty na buben
reknu to znovu.... NE. sezeru mrkev, vyseru mrkev...... izer to vystih!
heeehehhe , po Hlavovej indike som žral ako besný , ale po rozchode s kamarátkou sem za 5 mesicu zhubnul 18 kilo..kdyz
sem se rozved tak sem zhubnul 27 kilo ....no mám 84 a to stačí
taky trpim nadvahou ale nak me to ted nesere , mam 186/90 kilo chctel bych min ale rok uz mam porad stejne hold ty skopky delaji svy a dat tydne 20 piv tak jak potom muze clovek vypadat , ale da se to , jezdim vic na kole a clovek je potom spokojenej, ale mohl bych sportovat vice ale ta vule chybi
stále tvrdím , že tráva absolútne demotivuje a hlavne v tých množstvách ako som ju užíval ..nikto si nepripustí , že raz bude mať skoro 50 rokov , ale kilá idú potom strašne hore ....ale tráva je stále lepšia ako alkohol ,,možná treba fajčiť také modely od čoho sa až tak nežere ...hahahh opýtam sa skúsenejčích ludí
Původní příspěvek od BloodyBeer Kez bych tloustnul po huleni, protoze nemuzu pribrat ani kilo
Máš se co odemě učit ale hlavně že šmakuje, sice celý od kečupu ste byly oba ale co už
nápodobně taky toho sežeru tuny a ve výsledku se váha nepohne skoro ani o gram ..akorát kámoška mi říká,že mám vyžranou papulu jak demižon,ale kde na to přišla? ..Hold asi moc spaluju nebo že by byl v mém těle někde zavrtaný nějaký vetřelec?
Původní příspěvek od DooMer dat tydne 20 piv tak jak potom muze clovek vypadat
zas to tak neber, jeste nedavno jsem vydundal za tejden... no pres tyden, kazdy den kolem 5-6-7 kousku nekdy i vice vikend: cca prumerne 20kousku ....... a kurva to vubec nejde videt! tahnul jsem to tak pres rok
Já jsem vlastně začal tloustnout až když jsem přestal hulit divné. Poslední 2 roky nehulím a přibral jsem 30 kilo, nejspíš taky proto, že když sem hulil, nemohl jsem vypít za večer 15 škopků... teď vypiju tolik piva, že to není vůbec možný. Měl bych přesedlat na víno. Ne, spíš přestat pít
Po hulení určit ne.. jo přestal jsem kouřit cigára a 15 kilo jsem během 3 let přibral.. no teď se na tý váze pár let držím a nějak to nemohu shodit, ale to bude tím sedavým zaměstnáním..
Kdyby to mělo bejt po hulení, tak už jsem jako kulička, ne-li koule. po hulení zas tolik nežeru.. Ne tolik jako když mě honila chuť na cigaretu.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Nevím jak kdo ale po Indice a ještě k tomu udávané jako "léčivce" mám pokaždé hlad a někdy je to fakt síla se držet i pro to že mám nadváhu ale pár lidí co znám přiznává žravou a někdy nekontrolovatelnou žravou
Je to hodně o tom jaký kdo má metabolismus a jak mu funguje štítná žláza pak není problém přibírat i po hulení travky.