Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zedy> nevim sice co znamena ta tvoje 500, ale onen zminovany titul je Staly Clen -> mlady clen, rastafari, teleso, kaya-man, rizkoman, mastickarka... vis jak ne?
Locusi, dotaz - zajímal ses někdy o to, kolik si do kapsy strčí majitel kina z prodeje lístků? A pokud ano a přišlo Ti to moc, stačilo najít jiný kino. Mno a jestli je to jediný kino, kde hrajou film, kterej chceš vidět, tak je holt rozhodnutí na Tobě - zaplatit (vidět) nebo nezaplatit (nevidět).
A bylo by to "strká si moc do kapsy" výsledkem počítání, čili cena prodejní - cena nákupní - kompletní režijní náklady = čistej zisk?
Lidi, připomínáte mi jednoho mýho známýho - všichni jsou zloději, všichni si strkají peníze do kapsy, ale že by něco věděl o tom, že hrubej zisk a čistej zisk je SAKRA velkej rozdíl, resp. že by se o to vůbec zajímal, to ne - přece takovejch let tu bylo všechno za dostupný ceny, tak to přece musí jít i teď - jenom musej ti "mocní" chtít.
Mne osobne to spoplatnenie prilis nevadi. Registraciu som si zaplatil.
Bol som tu aj pred spoplatnenim a ked som videl zrazu, ze sa zaviedli nejake poplatky, bol som dost nemilo prekvapeny, ale po zvazeni myslim, ze je to spravne, kazdopadne ma majitel serveru na to pravo
A ked som si registraciu zaplatil, aspon som si ju vazil a aj si vazim to, ze mam vlastne konto, ze tu na fore mozem vystupovat pod nejakym nickom, ze mozem pisat prispevky, ze mozem pisat PMka so sqelymi ludmi, ktori tu su a podobne.
Grower je autorita(co sa tyka konope) a myslim, ze tym spoplatnenim iba nabral na serioznosti. Vsetko co je dobre nieco stoji. Defakto zaplatite za to, ze sa mozete pripojit ku skupine ludi, ktori vytvorili skvele forum plne uzitocnych informacii(teda pokial mate na konope podobne nazory)
Původní příspěvek od wile Vsetko co je dobre nieco stoji. Defakto zaplatite za to, ze sa mozete pripojit ku skupine ludi, ktori vytvorili skvele forum plne uzitocnych informacii
Jak píše wile, všechno co je dobrý něco stojí a to mluví za všechno!! Jsem pro zpoplatněnou registraci a vždycky když můžu tak rád zaplatím jako sponzoring, jsem rád za to, že si zde můžu načerpat tolik kvalitních informací a za to že je zde tolik dobrých lidí a ta částka za takovou kvalitu, která je zde na growerovi je pořád směšná!
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zdravím, já souhlasím, kdo nemaže tak nejede.
A 79 očí zas není tak moc. Za informace, které jsem tu získal, tak je to za BABKU.
Všem přeji mnoho úspěchů.
S pozdravem
ing
79,- není moc za to co tu člověk sežene za informace . nebýt G tak tam mám místo kytek tu džungli co tam byla předtím!!!!!
rád přispěji!
A při tom kolik jsme ochotni dát do všech hnojek, větráku,lamp.......
tak za teorii k tomu všemu mi 79,- pesos nepříjde moc. Za to by člověk nekoupil ani knihu o konopí a navíc tady jsou "živé"rady!
Ať se všem zelení