Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jen sem tak přemýšlel a říkám si že u naší dědiny sou dvě místa kam bych se v noci nevydal ani ožralej ani sphanej tak je to teda vážně historické je to keltské hradisko které vyhořelo sou tam i teď hromady kamení které v tom žáru se vypekl,jako druhe je od toho místa asi 0,5km a to je údajně místo kde ti keltové měli spalovat těla mrtvých je fakt že sou pod těmi místy vždy v létě tábory ale nikdo z místních by na ta místa co mě řekli v noci jen tak nešli a říkají to různé věkové skupiny tak se ptám co vy a taková místa ???????
No otec koupil starej mlýn a tam bych sám nespal ani omylem. To místo je zkrátka divný, nevím proč. Možná ta stará mlejnice, možná ty divný obrazy na stěnách a starý kožichy ve skříních. Zvláštní místo, mám z něj trochu husí kůži.
Původní příspěvek od Pflusik On už to někdo spojí...
No otec koupil starej mlýn a tam bych sám nespal ani omylem. To místo je zkrátka divný, nevím proč. Možná ta stará mlejnice, možná ty divný obrazy na stěnách a starý kožichy ve skříních. Zvláštní místo, mám z něj trochu husí kůži.
to nafoť
Chválím tě země má, tvůj žár i mráz, tvá tráva zelená, dál vábí nás
The Stadt des Kindes......adresa:Mühlbergstraße 7, Penzing (zatím stojí,kolem se staví nové baráky,možná demolice v brzké době,bez páčidla tam nechodit dveře jsou zabezpečené do vyšších pater a na bazén jsme se nedostal s páčidlem by to šlo) http://www.flickr.com/photos/farbwa...57620987381106/
Bývalý lázeňský komplex Jánské Koupele. Je neuvěřitélné, že ještě před dvaceti lety vše nějak fungovalo. Dnes už tady uvidíte jen zbytky secese. Na mramorové desce je v latině věnování Franzi Josefu I. z roku 1898.