Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuss . . .
Kamos byl ve spanelsku (grenadske hory - bo tak nejak rikal ze se to tam menuje) - prej to tam bylo docela o drzku - ale rikal ze se tam hodne dobre nakupuje hash - ze prej travy jako takovy je tam celkem poskromnu - ale hashe ze tam je docela dost - Dokonce ho chteli prej oskubat - nabizel mu nakej typek takovy jako vajco z hashe - jenze to vajco bylo jenom potreny hashem - ve vnitr to bylo narvany piskem - a kdyz to kamos nekoupil - tak prej prednim s tim mrsknul o zem a vysypal se pisek . . Takze to k tomu spanelsku - trochu OT tak se nezlob
PS: kyti vypadaj libove jen tak dal ;-) K+
2jahudka>on to zas takovej paradox nejni koupil jsem ty seminka protoze jsem kouril yamunu a samotnou ji neprodavaj yamuna je muj zhavej favorit od zacatku(spolu se shanghigh kterou jsem jeste nechutnal ale na mandala webu podle me vypada nejhustejc)i kdyz ta krystalica vypada v katalogu taky naterove mozna to osypani je tim ze krystalica je cista sativa a osype se pozdeji (doufam)>>taky nenavidim zimu ale nadruhou stranu takovy vanoce a silvestr v tom teplu proste nejsou ono
Původní příspěvek od Frutexx Cuss . . .
Kamos byl ve spanelsku (grenadske hory - bo tak nejak rikal ze se to tam menuje) - prej to tam bylo docela o drzku - ale rikal ze se tam hodne dobre nakupuje hash - ze prej travy jako takovy je tam celkem poskromnu - ale hashe ze tam je docela dost - Dokonce ho chteli prej oskubat - nabizel mu nakej typek takovy jako vajco z hashe - jenze to vajco bylo jenom potreny hashem - ve vnitr to bylo narvany piskem - a kdyz to kamos nekoupil - tak prej prednim s tim mrsknul o zem a vysypal se pisek . . Takze to k tomu spanelsku - trochu OT tak se nezlob
PS: kyti vypadaj libove jen tak dal ;-) K+
jo hele k tem granadskejm horam ja od nich ziju asi 120 km a jezdil jsem tam obcas nakupovat protoze je to jedinej region kde trava roste masivne jinak hashe opravdu hafo moc a s tou kvalitou je to jako vsude na svete nejdriv se te snazi oskubat poulicni dyler (v praze to samy) ale pak poznas lidi a dostanes se k opravdu dobre cokoladce je to0 tu tak pul na pul polovina lidi huli sajrajt a ta druha pulka se dostane k dobremu hashi v cene od 2-3eur za g>>musis to brat minimalne po 20g.
2 frutexx>>posilam nejake foto marockeho hashe 1.kvality je to poloplasticky (lehce nahrejes a modelynka)chut jak nepal prodavajici se v praze za 10e/g. a zhuluje to celkem prijemne>>ja si ale myslim ze hash je na koureni obcas hulit pul roku jen has je opruz (vim o cem mluvim nez mi dozraly 1 kyticky byl jsem jen o hashi)sebelepsi marockej has se nevyrovna palicce poradny ganji
tak a mame tu slibovany dalsi growreport aktualitou je ze odpadla 1 shanghigh nasel jsem tam 1 samci kvitek tak jsem ji hned presunul na terasku na dozrani venku skoda je ze stihla ojebnout 2 palicky ale co.............tak tady par celkovejch pohledu jak se to sisati... a vsem moc diky za kacka potesily fotky jsou >rada blize ke zdi zleva-yamuna>shanghigh>krystalica a radak vam zleva-bigbang>shanghigh(uprostred jen 1 kytka)>yamuna
no a ted par detailu palicek> 1.krystalica> 2.yamuna1> 3.shanghigh> 4.bigbang> 5.yamuna2> 6.yamuna1 vrsek. kytky jsem ve stredu hnojil na kvet +stimulator na koreny>teplota 24-27 zatim se zda vsechno v poho>co vy na to?..... a jan tleskac? zrovna jsem dotahl speka tak sorry za ty hlasky
cau vsichni groweri mam takovej problemek za posledni noc mi par bliznicek jakoby zcervenalo mam podezreni na hermouse prohlidli jsem to ale nenasel jsem ani jeden kvitek ale jeste jsem to opravdu neprojel ze bych musel mackat palicky tak pockam na vase rady a jestli se to bude zhorsovat ono je mozne ze to stihl ten hermacek predtim ale objevilo se to az po 5 dnech po odejmuti ?????poradte please
tak presne jak jsem predpokladal byl to hermac koupil jsem ve meste lupu a lokalizoval ho asi po hodine byla to shanghigh mela 2 vykvetle samci kvitecky okamzite jsem ji dal na terasu doufam ze toho moc nestihla ojebat pod lampou zbyvaji jen 4 samicky snad uz se nic neposere
hoj uz ti zacinaj rasit houbicky co hele s tim hermacem ustipls ty kwety? nekdy se jich tam udela fakt malo a da se to vchytat ale nemyslim tim vracet ji/ho do boxu ale nemuselo by se ti to voprcat... a taky pokud to tam nechas otevres dvere od terasy a pruvan ti vzene vzduch do baraku nedej boze k boxu vis co se muze stat... jen tak na upozorneni..
2SCRAT>jo kvety jsem odstranil a ccheckuju to kazdej druhej den s oprcanim z terasy pocitam proto to hlidam myslis ze se ty hermafroditi delaj diky tomu nepresne merenymu ph?
diky vsem za kacka potesily a mame tu dalsi growreport>>kyticky jsou v 35 dnu po prepnuti vypada to ze uz vsechny zustanou samicky.vcera jsem je pohnojil hnojivem na kvet a dnes po zhasnuti jeste nanesu nastrik fitohormonem
cau takze je tu dalsi growreport kytky jsou v 3dnu 6 tydnu kvetu dneska dostanou zalivku a predevcirem dostaly postrik fitohormonem a tady je par fotek
vsem moc dikazz za kacka
a tady jako bonus posilam par fotecek zapomenutych (ja nezapominam )2 hermacu shanghigh a jedne zmutovane yamuny ktere se snazim dopestovat na terase a vypada to ze to uzraje bez problemu fotky jsou:
1-2.shanghigh 1
3.shanghigh 2
4.yamuna
5.celkovy pohled (zleva>S.H.>>S.H.>>yamuna)