Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No,ja som kúpil tú výbojku od nejakého týpka a vyzerá,že je to z nejakého originál svietidla(asi verejného osvetlenia,ale len balast,výbojka vyzerá nová),čo ma moc neteší,no ale nevziať sa nedalo.Takže na jednom plechu je komplet balast aj s objímkou,takže to bude na strope komplet,na to vetráčik a hádam čosi pokúri(to je asi prvý raz,čo mi vyhovuje,že lampy kúria ),takže to neporosím,aj keby som rosil,to by som musel postriekať aj výbojku
mas celej box moc pekne ale mam pocit ze se kyktam nedari tak jak by mohlo...jsou dost maly, trebas to bylo teplotou...ale v tom pripade nepotrebujes takovy brutalni vetrani. jde o to aby kytky rostli ne o to aby byl co nejvetsi vytr ve skrini mrkni ke me, to mi vsechno vyrostlo s pomoci jednoho jedineho 8x8 vetracku na odfuku (nasazeny az s 400w, celou dobu dokud bylo 250w nebyl vetrak vubec). zadny jiny vetrak tam nemam!! ani uvnitra na mychani ani na pritah ani na nic.....
jo a nevim kdyz chces prepinat na kvet ale ta mrizka by mela by asi niz, tim tvym tempem by k ni kytky mozna poradne nedorostly...a kdyz mas sitku nevim na co pouzivas kolinka...k tomu je prece sitka, vsechno tvarovani se odehrava na ni...
mettatron ja si tiez myslim ze su preto take male ze zo zaciatku som tam mal nizke teploty az niekedy sa mi zdalo ze zimu
a skoro som ich zacal ohybat tak som im trochu zastavil rast ale uz sa dohanaju a pekne sa mi to zacalo vetvit tak vyplnim celu siet a po prepnuti sa rozbehnu mozno nebudem ani stihat vypletat
To EURO zas neroby az taky velky hurikan uplne len taky mali vanok
a vetranie som tam spravil radsej riadne lebo nemam zatial zvlhcovacku tak to tam rosim aj 10x denne a voda steka aj dole do skrine a nemam problem zo ziadnou plesnou
a mam cas necham ich par dni este na raste a prepnem uz im chyba len 10cm do pletiva
a pouzivam aj silon aj kolienka ved kolienka su super vec a ked ich pouzijem teraz mozem si vyhonky nasmerovat na aky smer chcem a ked stonka v kolienku zhrubne dam to kolienko dole a stonka si zachova ohnuty tvar
len ich mam malo a u nas na Slovensku sa to kupit neda musim Vas ist preto navstivit
a mas vylhkomer? ja jsem to taky strikal a jeste foukal zvlhcovackou, jde spis o vzdusnou vhkost a 80-90 na rust je dobrejch, kdyz mas zapli euro tak ti strikani tak moc nepomuze, hadal bych ze tam budes mi 50-max.60...v rustu to moc neplesnivy, spis potom v kvetu. takze na to euro bych se ja ted vyprd. na tu sitku jsem zvedavy, urcite se prijdu podivat