Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ze ti mierne naplesnivel kminok a zasusily sa ti aj rany na picu ze jo?ja nechavam par haluiek ranky zatrem voskom postriekam proti plesni a snazim sa menij vlhcit asi tyzdem potom dastane mokre kakao ako sa vravi a na kmienok aby som nezabudal davam malu fasu pichnutu do zeme a plnu mixu s perlitom a raselinou neskor to dam prec a az po vrch tej flase to pustim do zeme,,tod vse panove iba par krat my to neislo,,,
Sice to patří do In galerie ale jedná se o již vykvetlou rostlinu Top44 indoor...Reveging zasazen začátkem července a i tak vyrostla do 180cm. Pryskyřice a vůně 100%. Hnojky standard Plagron. Indoor dala 30g, Out počítám min. 100 :-) Spokojenost...
Revegging též jsem zkoušel tuto metodu :
Nechal jsem vykvict kytku (zralá kytka)poté jsem ji celou oholil nechál poslední větvičku(paličky i listy)a znovu prepl periodu na růst . Po cca 14 dnech z větvičky začali vylézat nové a nové výhonky. Nebojte se palička zplesnivy.
Ty vole ta palice je velká jak ladova hlava
V ruce se motá další spiknutí,..........,............,..........