Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to já zas někdy sem tak zkouřenej, že vůbec nesleduju tu hru a čumim okolo a nebo se přistihnu jak si hraju s těma panáčkama a míček mám na háku haha, to mě pak musej furt napomínat abych hrál :-)
fotbal na pokoji na intru, odstraní se postele, čímž se vytvoří prostor a můžem hrát. Akorát se musí dávat pozor na okna, už se nám jednou stalo že se rozbilo a museli sme ho v noci vyměnit za okno na hajzlu
Normalni fotbal je psycho clovek pri nem totalne zafara...nejhorsi to ma ten typek v brance protoze ma haldy z toho mice...jo a taky dobry je to z hakisem
2lulugang: mi daco hovor o tom braneni. Ja som u nas ten co to chyta. Najvacsia psina je ked ostatni nevedia ze som vykaleni a len neveriacky krutia hlavou, ked vidia co robim. Tu loptu bud nestiham alebo sa zamyslim a... lopta je v branke a ja neviem co sa deje.
Ked si chcem zahrat futbal normalne tak som absolutne cisty.
no zhulenej sem hral akorat kuzelky a ty mi nejdou ani normalne ) a bowling je daleko tezsiiii
jinak po speku urcite fotbal, fotbaalek a pentque!!! nebo se vyvalit u vody )
určo stolni fotbalek a rozhodne fotbal (normoš) s topinkama, jinak jak uz jagod řekl ŠACHY sou v poho, jinak urcite negdo jeste mastite starej dobrej kulábr či šipky a když už si připadate hodne zhuleny, taxi s kamosema zahrajete treba STUPIDA (pro ty co nevedi o co de se to pokusim vysvetlit)
STUPID: je to podona hra slovni kopane, akorat ze vodost vychytanejsi, zaklad je vymyslet na tu koncovku slova slovo a nerikat ho nybrz pouze vysvetlit dalsimu cloveku!--> on vykopava prvni slovo: a to je treba KAZETA..takze ja na tu koncovku ..TA vymejslim slovo, ktery si pouze myslim ale NESMIM HO VYSLOVIT!! ale vysvetlit cloveku, ktery sedi po me levici, tak aby poznal jaky slovo ja mam namysli...a takhle to de porad dokolecka dokola...kdyz to skurvite treba ze vysvetlite slovo na ktery nic nejde vymyslet...nebo pochopite jine slovo nez to co vam typus vyvetloval, tak ste S..kdyz to skurvite podruhe tak ste ST...pak STU..no a nakonec vyhulenej stupid
Naposledy upravil indicky-konopi 13-12-2004 v 15:39 PM
stolni fotbalek hraje zhuleny urcite skoro kazdy, taky to tak provozujem, ale zkouseli jste nekdy zmasteny hrat badmington, jezdit stremhlav na prkne nebo horolezectvi? Doporucuju ale vseho s mirou, posledni 2 jmenovane muzou byt i nebezpecne, ale ten adrenalin
..no když sem zkouřenej..nebaví mě jen tak nečinně sedět..(ale záleží to dost na tom jakej modýlek si člověk dá).....takže lyže, fotbal, fotbálek, lukostřelba (dost zajímavý)....no a letos už konečně snowboard..sem zvědavej jaký to bude....peace....