Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Radeji jsem pro pomale nadechnuti do plnych plic, pak par vterin zadrzim a hned pomalounku vypoustim..ma to preci byt relaxace...
Hlavne nadechnout co nejvic jen jde...
no já sem rozdejchám vyfouknu všechen vzduch z plic a potáhnu a táhám co nejrychlej a nebo prostě jak to de .... potom zatlačím zhruba minutu a nebo minutu a půl a ještě přidejchávám vzduch abych to vydržel co nejdýl .... netlačím na plné kule ale tak aby to dávalo a moc neunavovalo :-D .....potom stačí počkat až to naběhne
tip: taky je dobrý si pustit hudbu která se vám líbí :-D .... třeba Cypress-Hill, Bob Marley atd ... když už to bude ustávat tak nejaký PsyTrance
taky je dobrý když vás někdo pči tlačení rozesměje :-D ... to je potom mazec
LIVE in PEACE
WORK in PEACE
<a href="http://hightimes.com/gallery/ht_admin/5462/5210">mazec</a>
Vložím konec filtru jointa do úst, lehce popotáhnu (dále 2sek. čekám), opět lehce popotáhnu, koukám kolem sebe, dám si dalšího menšího prdíka, koukám kolem sebe... počkám tak další 2 seKUNDY, pak lehce vydechnu, ale opravdu jen trošku, aby se zvětšil objem plic a nakonec do sebe naperu plnohodnotnýho šota, kterýho tak o 5 sekund později řádně vyfouknu!
ja hulim tak ruzně s kamošema podle toho koho potkam tak podle toho kolik je času tak se rozhodujum mezi sklem nebo blantem jinak když jsem doma tak si dam s chuti bongo nejlepe s ledem kouř v sobě držim 5-10 sekund u špeka u skla možna i těch 15 prostě aby mě to moc nevykopalo taky je masakr hulit kybl znate to někdo? je to mazec jestli to neznate což pochybuju tak bych vam tu mohl napsat navod:P
my sme nasli na zemi taku hadicu dobru, kotel tak 50cm. Narvali sme to tam, (měla 2 konce). toz sem to kamosovy zapálil a bylo... ^.^ odletěl jak malej x)...
Původní příspěvek od Specs26 my sme nasli na zemi taku hadicu dobru, kotel tak 50cm. Narvali sme to tam, (měla 2 konce). toz sem to kamosovy zapálil a bylo... ^.^ odletěl jak malej x)...
Hadica mala dva konce? :-O
(Ale nie, len tak trollujem )
A ako húlim? Natlačím, pripálim, potiahnem, vydýchnem. Netreba mi žiadne nezmyselné "vylepšováky" ako 30 sekundové "tlačenie do hlavy" či robenie drepov pri držaní objemu v pľúcach...
Fajčím väčšinou z fajky.Ťahám dym pokiaľ neucítim dráždenie v hrdle, vtedy zastavím... podržím aspoň 30s a vydýchnem. Fajku si vždy zakryjem prstom pokiaľ neťahám, aby zbytočne nedymila. Maximálna úspora materiálu si myslím
Původní příspěvek od rawen3333 Fajčím väčšinou z fajky.Ťahám dym pokiaľ neucítim dráždenie v hrdle, vtedy zastavím... podržím aspoň 30s a vydýchnem. Fajku si vždy zakryjem prstom pokiaľ neťahám, aby zbytočne nedymila. Maximálna úspora materiálu si myslím
Tak som fajčil, keď som mal asi 16 a bol som do húlenia sprostý. Sorry, no offense
Max 10 vterin...jedine speka ...ted jsem v zahranici tak tu nemam s kym zahulit, tak vzdycky ubalim takovou osobni ziletku ....vzdycky tam jeste s papirovym filtrem pribalim takovy ten plsteny co se bali do cigaret....muzu pak drzet jak chci a nikdy jsem se nerozkaslal...a po 5 prascich uz je ten filtr pekne nahnedly
Hrozně rád hulím v multikáře , hulím hezky v klidu protože mně to rozštípe tak jako tak. Nemám rád ty lidi kteří to do sebe tankujou jak kdyby byl konec světa... To se nedělá...
Mimochodem ke konci to už nikdo z nás nechce Mnohdy jsme byli tak vysoko v oblacích že byl vůbec problém vystoupit z té multikáry
Hulení beru jako způsob odreagování, tak proč to do sebe rvát jako by to bylo to poslední co v životě udělám.. Když mi to nic moc nedělá tak se umotá další