Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tento spôsob starostlivosti aplikujem aj ja, len toho peroxidu dávam trochu viac na 2L asi 10ml. Podla tvojho príkladu to ale znížim na menšiu koncentráciu. Pestujem v zemi, dodávam od plargonu Alga-grow. -k phitaminu (ten je proti stresu?)
Skúšal som aj výrobu CO2 ocot+jedla soda reakcia trvala asi 30s pri 1 tablete, cez minutu pri 3 tabletach vhodenych do octu, pricom sa vyrobilo asi dost CO2 -boli vidiet jeho oblaciky.
Phitamin má mineráli, stopové prvky, a hlavně hormony.
Vytvoří ochranou vrstu a celkově to prospěje. Mám s ním strašně dobrou zkušenost. Nemíchám si to a postříkám 1x týdně nebo po sestříhání řízků.
Až sou kytky mokré i zespodu tak to rovnoměrně rozleju do květináčů.
Phitamin má mineráli, stopové prvky, a hlavně hormony.
Vytvoří ochranou vrstu a celkově to prospěje. Mám s ním strašně dobrou zkušenost. Nemíchám si to a postříkám 1x týdně nebo po sestříhání řízků.
Až sou kytky mokré i zespodu tak to rovnoměrně rozleju do květináčů.
kvetom človek dá viac ako sebe. zdravé rastliny = zdravý užívateľ.
Já jsem v poslední době narazil na tuhle věcičku a odtý doby jenom hledám podobný nebo stejný mechanizmus za minimální částku. Co si o tom myslíte? Btw už to tu bylo řešený-jako výroba hořením
dík za zajímavý téma moc mě to nitro zajíma...pokud jsem tomu s těma kvasinkama dobře rozuměl tak mam vzít dvoulitrovou flašku nalít do ní půl litru vody..vysipat dávku těch kvasinek což bude zřejmě jeden ten pytlík(je jeden pytlík úměrný půl litru vody?)přidat 3lžíce cukru.. uskladnit mimo skřín někde do tmy...natáhnout z flašky nějakou PVC hadičku dejme tomu doprostřed mezi čtyři květináče aby hadička čouhala cca 1cm nad povrchem květináče aby se Co2 rovnoměrně rozptylovalo samo tlakem pomalu e uvolnovaného plynu? udělalbych to takhle správně?
Dragan...myslíš že z jedné 2l láhve a pytlíku kvasnic bude dostatek co2 na to aby to rostlinky stihli pobrat kdyz jej budu rozptylovat sílou toho větráku? bude to mít ůbec nejaký smysl?
proste a jednoduse mam vedle ledek zavesenej kbelik kilo cukru kostka kvasnic a docukrovavam ale tak kdyz uz si pestovat i chlast asi flaknu aspon 10l kvasinek misto drozdi
Mazar 300W LED 250w prikon
Mazar 125W Led 144w prikon
Mazar 90w Led 81w prikon
COB MAZAR 200W 204NAMEŘENO
70x40x80 na predpest
140x140x200 na kwet
100x100x200 darkroom
110x120x200 homemade
Amazon 132.........
..................................pod LEDkama to vářně roste .........................
Původní příspěvek od Pioneer001 proste a jednoduse mam vedle ledek zavesenej kbelik kilo cukru kostka kvasnic a docukrovavam ale tak kdyz uz si pestovat i chlast asi flaknu aspon 10l kvasinek misto drozdi
Dneska jsou už vypěstěný prima kvasinky co přežijí i 25% obsahu alkoholu. Takže je z toho celkem pěkný dryják. Prodávají kvasinky "whisky", "vodka" či "rum", ale spíše mám pocit že to je o nějakých příměsech do cukrového roztoku.
Říkám, našel jsem někde levnější mnohem, ale nevím kde.
A tak je to levnější jak bomba s ventilem aspoň poslouží jako námět.
Zajímalo by mě co je uvnitř, že jim to vydrží 6 měsíců.
Je jedno co hulíš. Záleží na tom, s kým to hulíš, ale když už, tak pořádně.