Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hehe, tak sem to procet a koukam ze tu neni: Garth Marenghi's Darkplace, How Not To Live Your Life (britsky, uzasny), pak klasika jako HIMYM, TBBT, Chuck, Black Books, Dexter, SG-1, SGA, SGU, Battlestar Galactica a solidni mazec byl kdyz sem skourenej koukal na United States of Tara
Původní příspěvek od michal5u Hehe, tak sem to procet a koukam ze tu neni: Garth Marenghi's Darkplace, How Not To Live Your Life (britsky, uzasny), pak klasika jako HIMYM, TBBT, Chuck, Black Books, Dexter, SG-1, SGA, SGU, Battlestar Galactica a solidni mazec byl kdyz sem skourenej koukal na United States of Tara
zdar,
já osoně ulítávám na Star Trek-The Nex Generation a Star Trek-Voyager. Když se do toho zadíváte a párkrát už jste to viděli, tak tam začnete vidět určitý souvislosti a poznáváte celej ten svět budoucnosti hloubš a hloubš. Je to hustě propracovaný do hloubky, ale musíš to fakt sledovat. Lepší je The Nex Generation.
Neznáte někdo seriál o chlápkovi který bydlí na NarrowBoatu, jezdí po kanálech někde v Anglii a hledá svojí dceru? A jmenuje se Lomax, pro přátele Max?
Jinak když stihnu, tak Simpsonovi, někdo tu už zmiňoval i Krajní meze a Akta X.
Futurama je podle mě uplně nejlepší seriál, hned po ní Simsonovi v závěsu za nimi Stargate SG-1, Ztraceni (až na pár posledních řad, ty jsou o hovně..), Mr.Bean a M.A.S.H to je taky nářez .
Původní příspěvek od Dead Cat zdar,
já osoně ulítávám na Star Trek-The Nex Generation a Star Trek-Voyager. Když se do toho zadíváte a párkrát už jste to viděli, tak tam začnete vidět určitý souvislosti a poznáváte celej ten svět budoucnosti hloubš a hloubš. Je to hustě propracovaný do hloubky, ale musíš to fakt sledovat. Lepší je The Nex Generation.
Neznáte někdo seriál o chlápkovi který bydlí na NarrowBoatu, jezdí po kanálech někde v Anglii a hledá svojí dceru? A jmenuje se Lomax, pro přátele Max?
Jinak když stihnu, tak Simpsonovi, někdo tu už zmiňoval i Krajní meze a Akta X.
Jojo, StarTrek universe je rozsáhlej a propracovanej. Taky mám moc rád. TNG a Voyager mám sjetý komplet, nějaký original series taky (ale zdaleka, zdaleka ne všechny, zas takovej masochista nejsem), Deep Space 9 jen do nějaké třetí série, přičemž děj se pořádně rozjíždí až pozdějš. Škoda jen té nejnovější série (enterprise), která, jak jsem slyšel, ignoruje to, co se ve světe startreku mnohdy tak dlouho budovalo, a to jen za cenu zatraktivnění seriálu.
Jinak dobrá alternativa ke startreku je Babylon 5.
Ja sa najviac nasmejem na Dva a pol chlapa, a potom na tých starých rozprávkach co som ako malý chlapec díval na Jetixe a Fox Kids - Co je andy, Tried c. 402, Traja kamaráti a Jerry...