Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já je neotrhávám, jen ty úplně žluté, které skoro samy odpadnou. Jinak neotrhánám, rostlina si to sama ohlídá a až je nepotřebuje , tak se jich zbaví! Rozhodně neotrhávat !!!
Původní příspěvek od Pepiik trhali byste si plíce??? odpovím za vás NE!! tak to nedělejte kytkám
Peace Pepiik
Nenechal jsem si vytrhnout ani mandle, no kdyby mi žloutly, odumíraly a dávali by se mi do nich nějací saframenti...
Asi jako s otevřenou ranou - vyčistit až do zdravého masa, s citem.
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Ja jsem cetl ze rostlina proste list shodi sama. Zloutne proto ze se z nej cerpaji zasobni latky v nem ulozene pred tim nez jej rostlina necha upadnout. V zasade jak roste kytka vyssi a vyssi tak dolni listy se ji nevyplati, protoze na ne nesviti svetlo.
Listí prostříhávám pravidelně každý týden...vono to dycyk tak pulku igelitky takže šup s tím do mlíka a je to
Takhle brutálně je střihat?! Jestli máš nějakej extrémní keř nebo šílený pole, proč ne, ale uvědom si, že listy jsou skladovací prostory pro živiny a pro další látky...rostlina je pak musí tvořit znova, což ji stojí energii, a třebas tak dobře nepokvete, a budeš mít menší sklizeň. Až na vyjímky (paraziti, plísně, zástin) bych listí nechal tam, kde je... Vždyť je to škoda
mno ja mam jeden kerik pestovany venku zastrizeny asi po sestem patre a doted mi moc nevyrostla... byla moc casto zastrihavana(kamosi na byte) a ted vypada ze se konecne vzpamatovala a krasne kvete ma asi 60 cm a neni prez ni videt ale nevim estli ji mam prostrihat nebo ne... aby ji to neponicilo... kdyz sezenu baterky hodim sem fotku jak vypada...
ja teda zastřihávám jenom při květu, jenom minimálně ty listy které stíni paličkám, jinak kdyby ty listy kytka nepotřebovala tak si je nedělá ne? Teda pokud někdo má 15 kytek na m2 tak to je jiná, ale takový způsob growu je podle mně neefektivni (viz sog, paličky jako bonbonky, jak kdosi kdesi psal )
No minuly rok jsem je zastrihaval asi tak mesic pred sklizni a na palicich se to projevilo a navic jsem nemel u sklizne tolik prace s listama na paldach(paldy jsou chutnejsi bez listi)ale musis brat ze listy davaji kytkam kyslik,ktery maj dosti radi,proto jim chci davat holkam to nej,tak rikam nee
luckyBOB,Dr.Shadow: Hele chlapi naučte se pořádně číst! Quido psal že každý týden! Ne každý den!!!Za týden to listí hravě doroste ani nepoznáš, že jsi něco stříhal!