Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar lidi mám na zahradě tři kytky ww. Je to má první pěstitelská zkušenost tak se chci zeptat na vrchních palících už mám už mám více jak 50% pestíků zralých ale ve spodu palic ještě dozrálé nejsou tak nevím kdy to má jít pod kosu. A taky by mě zajímalo co znamená celebrální :-D Díky moc Takoš
Ahoj , pěkný , já bych jí nechal tejden a 2 dny cca , vrcholky chloupků u se začínaj zakalovat tak pečlivě sleduj ať z toho nemáš stoneheada jako já vždycky ;-)
"Klucí , mě se motaj zuby"
Moje první plíce................................................................................................
Zdarte!
mám takový problém,, mám Royal cheese,, už fakt nekecám 12. týden přeplý na 12/12, 600W a pořád to nechce dozrát... Je to moje premiéra, tak bych se chtěl zeptat, čím to je jestli mi někdo může poradit v čem sem udělal chybu... díky
Zdarte!
mám takový problém,, mám Royal cheese,, už fakt nekecám 12. týden přeplý na 12/12, 600W a pořád to nechce dozrát... Je to moje premiéra, tak bych se chtěl zeptat, čím to je jestli mi někdo může poradit v čem sem udělal chybu... díky
Původní příspěvek od bocian Zdarte!
Tato už možná zralá bude, jiné kytky mají ještě víc bílích vláken. Na zvětšení trichomů bohužel žádný mikroskop nemám, ale zaráží mně, že dozrává po tak dlouhé době když by to podle banky mělo byt 8 týdnů..