Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdari lidi, začaly mi v květu hodně opadávat listy a žloutnout... co s tim?? ráda bych aby mi nějaké zbyly..:-D jeden Orange bud uplně opadal a druhý pomalu ale jistě žloutne... přikládám foto..
zdarec lidi, prosim poradďte, začaly mi žloutnout listy na kytkách, nejvíc to schytal jeden Orange Bud, vypadá dost nemocně, ale nějak jsem neidentifikovala příčinu.. bude to škodit i paličkám? mrkněte na to plis...
Původní příspěvek od bandul zdarec lidi, prosim poradďte, začaly mi žloutnout listy na kytkách, nejvíc to schytal jeden Orange Bud, vypadá dost nemocně, ale nějak jsem neidentifikovala příčinu.. bude to škodit i paličkám? mrkněte na to plis...
Jj hyena ma pravdu Matho. Vsetky blizny su este biele a tipol by som si ze este stale ti vyrastaju nove. Kto caka ten sa docka,este s kosou urcite pockaj