Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Necital som cely thread ale nenasiel som tu kedy presne sklidit mislim tym ci rano a o kolkej hodine Priblizne , za akeho pocasia , pytam sa preto lebo vsetky blizny su uz hnede , rastlinka fialova no pryskirica mliecna kolko to mam priblizne nehat , pytam sa aj koli ucinku diki pm
kone za kone , hlina, slnco, voda cez palubu , zhúlená kráva mlieko rada dává
Původní příspěvek od vyTretHi Necital som cely thread ale nenasiel som tu kedy presne sklidit mislim tym ci rano a o kolkej hodine Priblizne , za akeho pocasia , pytam sa preto lebo vsetky blizny su uz hnede , rastlinka fialova no pryskirica mliecna kolko to mam priblizne nehat , pytam sa aj koli ucinku diki pm
Nejlíp sekat po západu, nebo před východem slunce, pokud máš rád mystično, tak za úplňku Podle popisu se zdá, že je pravý čas na kosu, ale pro jistotu nahraj foto
Původní příspěvek od vyTretHi Necital som cely thread ale nenasiel som tu kedy presne sklidit mislim tym ci rano a o kolkej hodine Priblizne , za akeho pocasia , pytam sa preto lebo vsetky blizny su uz hnede , rastlinka fialova no pryskirica mliecna kolko to mam priblizne nehat , pytam sa aj koli ucinku diki pm
Nejlépe ráno po co nejdelší době bez deště. Jenže touhle dobou už bývá ráno docela rosa. Takže já venkovní sklízím, až rosa dostatečně vyschne. A jak už psal kolega, já to chystám na úplněk (má být 30.9. - je to neděle, takže ideální - jenže já to mám v květináčích, takže no problem to dát na noc před sklizní vyschnout domů.)
Zdravím groweři mám otázečku mám 12 holek Chroniku v boxe 150x150 pod 600 sluníčkem hnojky Metrop + PK tablety od Atami.Teď je mám ve fázi celkem 65 den 47 den květu a byli 18 dní na růstu, a zdají se mi tak týden před kosou.
Ale minulé kolo ve stejným složením, ale bez těch PK tablet jsem sklízel v 81 dnu celkem a 61 dnu květu a byli 21 dní na růstu.
Řezy jsou od stejného matkáře takže stejná genetika.
Tak nevím co se stalo proč mi to takhle předčasně dozrálo.
Myslím si že to asi udělali ty PK tablety.
A teď foto
U indooru je nejlepší podívat se, jak dlouho kvetou podle výrobce a tak nějak zhruba se tím řídit... Tyhle vypadají tak na 14 dní ještě bych řekl... Zkus sehnat mikroskop a podívat se na trichomy
čau všichni,, včera večer po sklíčku jsem naštěstí tuhle krasavici přikril plachtou. Řikal jsem si at to nenacucne rosu a hle probudim se a ono prší,, takže jsem to vychytal jenže sem se dneska tak dival pod mikroskop a našel jsem tam už par hnědých pliskyřiček a když jsem se dival na další lístky byly zase jen takové bílé možná i čiré,, ale jestly dneska zasviti slunce zitra bych ji sekl co myslite je ideal?
zdravim vsechny potreboval bych nutne poradit jsem na 35dnu kvetu a kytky jsou uplne hnede pestiky chci se zeptat mam to sklidit nebo co mam delat diyk napiste
Šerife kitky ti z nějakého důvodu začaly dříve dozrávat a ve 35dnu květu to je fakt masakr,ale jak jsem ti psal podle pestíku se neřiď můžou vyrašit úplně nové sněhově bílé.
No ale na pestíky se vyprdni a sleduj zabarvení trichomu.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.