Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednou sme šli ke kamošovy zahulit(byly sme 3)já a můj kámoš sme chtěli pořádné zhulit toho třetiho kamoše a tak sme mu furt a furt dávaly.......Po chvilce to přišlo a kámoš začal uplně hystericky šílet že už nechce hulit..my sme si z něho dělaly furt prdel a on uplně hotovej uplně mu slzely oči a skoro brečel že už nechce(furt to řval:-)).pak odešel dom uplně ve sračkach....jak jel dom tak na nás furt řval a furt nás zdravil...prostě psycho ....další den sem se ho ptal co bylo doma a on že si lehl do postele a dělal že litá ve stíhačce.......
To swen: Ve středu se každopádně přidám. Vím jak se asi tvůj kamarád cítí - stalo se mi něco podobnýho. I když už je to spoustu let, ta událost je ve mě zarytá. Život ale běží dál - a bohužel velice rychle.
To Scorch: Kruh je úžasnej film. Bohužel teda nemůžu říct, že by se moje zážitky podobaly filmům, ale rozhodně to stojí za to - tyhle nevysvětlitelný jevy nějak přitahuju. Například: už několikrát (před svědky) se mi stalo, že jsem něco předpověděl. Jednou jsem viděl anděla (za střízliva). Přejel jsem autem psa (úplně) a když jsem se šel podívat, jestli to přežil, nebylo tam vůbec nic. A můžu pokračovat!!! Děs a běs.
To Ondrej: S tim psem docela mazec. ale ja taky predpovidam. Treba jednou sem byl na rulete a rail nakymu nalitymu chlapkovi co ma vsazet za cisla a z 8 cisel sem jich trefil 6. Ale dyz tam hodil prachy kamos, a prej abych mu taky radil, neuhod sem ani pi.u
náhoda s tou ruletou...mě se stává ted dost často že prostě slyším to co není.. nejhorší je že přesně rozumím co ty lidi říkaj..většinou to sou blbosti a tak když se pak zeptám co říkali tak čuměj jak prase...jednou takhle balím zhulenej špeka a hodně dobrej kámoš mi začal vyprávět jak mě rozřeže nakrájí a takhle asi 5 minut kecal až sem začal mít uplný záchvaty a najednou se jakoby narovnal( seděl předkloněnej) a že prej co mi je?? druhej den mi říkal že sem tam jen tak seděl a že sem najednou začal řvát..on tam prej seděl a koukal jak balím...
LOEx:to se me takyx stava ze dome nedko husti vselijake sracky az su zteho zmateny ,nejradsi mam kdyz vsichni mluvy pomalu,protoze kdyz nekdo mluvi moooc rychlo toz su zteho silene matu,ale ono to mozna je i otom.peace groweri
jak už psal herr lulugang, to byla úplně maximální halda.takový silný výbuch jsem ještě v životě neslyšel. když vedle tebe na silvestra buchne megapetarda, tak je oprřoti tomu výbuchu ve vítkovických železárnách úplně nic. byl jsem ochromen na kurevsky dlouhou dobu.
To co vám tady teď napíšu se stalo předloni,na začátlu léta.Chyběl týden do konce prázdnin,byl pátek podvečer a já mazal s kamarády do hospody na pivko,jointa a fotbálek.Přišli jsme,zahulily,dali fotbálek a pak přišel kámoš,že jeho brácha přivezl dobrý model-byl to Shaman indoor pěstovaný.Tak jsme to zakouřily-bylo to strašné peklo,všichni úpně někde mimo reálný svět.V tomhle stavu tomu kámošovi zazvonil mobil,kde mu hlas sdělil,že jeho bratra chytily čeští celníci na kole,jak se snaží přejet přes hranice na slovensko,asi s 20gramy Shamana(ten týpek to tam jel ke své holce a za kamarády).Tehdy by se v nás nikdo krve nedořezal.Museli jsme nasednout do auta,zajet na hranice,kde jsme vyzvedli kámošovo kolo (policajti nám ani nedovolili s ním promluvit),promluvily s nějakou ženskou-policistkou,která byla totálně vymaštěná a která nám řekla,že je to na 3 roky kriminálu a podobné sračky.Docela nás to dostola.Naštěstí kámoše za tři pustily,a vyfasoval jen podmínku.
Perlička na závěr:Za kámošem do cely přišel policajt,který dělal na té zabavené trávě nějaké narkotesty,nebo něco podobného,aby zjistili,kolik to obsahuje THC.A ten se kámoše zeptal,jak je možné,že většina trávy,kterou zabaví má max 10% THC a ta Jeho má skoro 20%
Tak to je můj asi nejbrutálnější zážitek.Zažil jsem toho s ganjou už docela moc,ale to by bylo na dlouho...
Totální záchvat smíchu sem dostal u kámoše, když sme vyšitovali všechny dýmky. A kámoš, že si tu svou vyvaří, ať je čistá. Já už sem měl z toho šitu dost zahuleno. Tak sem se koukal na bednu a v tu chvíli přišel ten kámoš, že prej "kde je ta dýmka?" Když sem se na něj podíval, a zjistil, že as ihledá tu co má v ruce tak sem se strašně smál a von na mě začal ječet že co se kurwa směju, a že jestli sem ho rozbil tak mě zabije. Ale co bylo nejdrsnější, že potom říká"seru na to!" a položil si dýmku na stůl a šel se vysrat
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"
jj, tech zazitku je fakt hodne, ale tohle byl fakt luxusni pocin:
Jednoho krasnyho dne(cca 2 roky<- ), pred odjezdem na dovolenou do Chorvacka sme nakoupili triG nejakyso skanoura a samozrejme ze to vokostujem(nepovezem prece huleni v pytli..). Detaily si moc nepamatuju, akorat ze kamos rek "pote se necemu smat" a nasledoval sborovej vybuch smichu.... Mno, ale HC nastal, kdyz sem osamnel a jel busem dom. Asitak v pulce cesty sem zaregistroval jakysi zvuky, ktery sem po chvilce identifikoval jako hudbu a zaposlouchal se do toho. Bylo to neco fakt dokonaliho, naprosto dynamicky se v tom prolinalo nekolik stylu. Zacalo to jako jungle, do kteryho se pridavali prvky skacka. Chvilemi se pridaval jakejsi Marleyovskej hlas a prechazelo to v reggae a zase se do toho prolinali podobny styly, tezky to popsat, zkratka mazec. Zacal sem resit, odkud to asi muze vychazet, rozhlid sem se a nikde kolem me nikdo ze sluchatkama a tak sem usoudil, ze si tam ridic asi neco pousti. Jel sem dal a prisel cas vystoupit, jenze - vystoupim, autobus vodjede a ja to slisim furt. Bohuzel, cim vic sem se na to pokousel soustredit, tim vic to vodeznivalo.
Tot zatim vse, priste prispeju necim novym. Mejte se a "Peace for smoking"
no kdyz jsem poprvy kouril skunk tak(widow) to dopadlo asi tak ze jsem si daval pekne par kilacku po leve strane silnice domu,.. bohuzel jsem nedosel protoze to do me zezadu narvalo nejaky auto asi v 70atce coz nepatri nezi nejlepsejsi zazitky,.. korunku tomu dal muj kamarad ktery v te dobe nebyl tak zbehly v koureni a prvni co rekl ridici bylo ze jsem naplech nahulenej a ze to je ok,.ze dojdem domu pesky,.. sice jsem nemoh chodit a nic ale nechtel abych mel problemi,.. takze kdyz prisli policajti tak mi rekli ze jsem fetak a tak,.. nastesti testy nedelali ale byl to provar,.. a kdyz jsem pak prisel do skoly po tydnu v nemocnici tak si me vzal tridni stranou a ze se mu muzu sverit jestli mam problemy,.. kreteni mu nakecali ze jsem pod auto skocil sam ze sem mel rodiny problemi,...))) tak to je asi fakt ta nej serka s kourenim co se mi kdy stala)))