Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Známý zasadil na zahradě nějaký No name semínko a teď přinesl vzorek zda to už může pokosit než to udělá někdo jinej.
Podle mě je to voprcaná samice plnejch semen, takže je to k ničemu.
Jak to vidíte vy?
Původní příspěvek od yara Známý zasadil na zahradě nějaký No name semínko a teď přinesl vzorek zda to už může pokosit než to udělá někdo jinej.
Jak to vidíte vy?
Původní příspěvek od yara Známý zasadil na zahradě nějaký No name semínko a teď přinesl vzorek zda to už může pokosit než to udělá někdo jinej.
Jak to vidíte vy?
mam jeste jeden dotaz : teď přes celou noc silně pršelo a rostlina se začíná prohýbat pod vahou palic - bodou zřejmě nasáklé vodou . mám to už radši sklidit (cca o tyden dřív) nebo počkat?
Původní příspěvek od josef Néblb mam jeste jeden dotaz : teď přes celou noc silně pršelo a rostlina se začíná prohýbat pod vahou palic - bodou zřejmě nasáklé vodou . mám to už radši sklidit (cca o tyden dřív) nebo počkat?
zatřepat s palicemi- dostaneš pryč vodu, případně je podepřít