Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim, chtěl bych se zeptat kdy mužu sklidit svoji rostlinu popřípadě co je to za model? (pokusim se pripojit foto) Tento rok pestuju poprve takze nemam skoro žádné znalosti.
Původní příspěvek od josef Néblb Zdravim, chtěl bych se zeptat kdy mužu sklidit svoji rostlinu popřípadě co je to za model? (pokusim se pripojit foto) Tento rok pestuju poprve takze nemam skoro žádné znalosti.
Dej tomu tak dva týdny... Těžko říct co je to za modýlek... Palice nádherná a listy sativové
Zdarec, podle vzhledu to poznáš dost nepřesně a jestli s tím nemáš moc zkušeností dost možná se ošidíš a ne jen na výnosu. Doporučil bych ti koupit kapesní mikroskop, v Gshopech a jinde jsou dost přemrštěný ceny ale http://aukro.cz/listing.php/search?...C3%AD+mikroskop asi nejlevnější zdroj, jsou to ty samý jak v Gshopech ale maj menší marže, bopř zčekni jiny stranky. Kámoš má 30xZoom s tim to už jde poznat ale není to moc, za mě doporučuju alespon 60xZoom, já mam 60-100X zoom a nemůžu si to vynachválit Jak poznat podle trichomů
Zdravím, přišel jsem za vámi pro radu od odborníků, sám to moc nerozeznám, zda je už zralá nebo ještě by chtěla pár dní nechat v zemi. Děkuji za pomoc, s pozdravem AVICII.
Zdravim vedeli by ste mi poradit kolko to este nechat vobku ? :O kvitne to uz 50dni , chcem dat tomu este tak dva tyzdne a ptm to seknut , len ci to nieje malo ? :O
Původní příspěvek od L0ll3k Zdravim vedeli by ste mi poradit kolko to este nechat vobku ? :O kvitne to uz 50dni , chcem dat tomu este tak dva tyzdne a ptm to seknut , len ci to nieje malo ? :O
tohle kvete 50 dní? to vypadá tak na 20, to má času ještě tak nejmíň měsíc..
čau groweři kdy sklidit ? poradite? nějak jsem letos nepočital dny, doufal jsem že seženu někde kapesní mikroskop a že se budu orientovat podle barvy pliskyřice nevite kde bych takovy mikroskop sehnal? a jak dlouho by jste ji ještě daly? dik