Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nikde som to na fotkach s ledkami nevidel, ale nebolo by dobre dat pred ledky difuzor, nejake sklenikove plexisklo napr., co by rozptylovalo svetlo, a teda by sa dali lepsie vyuzit aj tie 10 alebo 15stupnove ledky?
10uA,to by mohl být proud v závěrném směru(ted nepodstatná vec)....No ja nevim jak ty vlnove delky ale CD by melo byt označení svítivosti( CanDela)...za kačku to moc svítít nebude...když lepší(vysocesvítivé) Ledky stojiá tak 8kč a výš...a ty mají aspoň tech 4000mCD(4CD)hoa a at se to dobře vyvíjí:-)
Původní příspěvek od mirni nikde som to na fotkach s ledkami nevidel, ale nebolo by dobre dat pred ledky difuzor, nejake sklenikove plexisklo napr., co by rozptylovalo svetlo, a teda by sa dali lepsie vyuzit aj tie 10 alebo 15stupnove ledky?
No,toto by som radšej vyriešil hustotou umiestnenia lediek,asi by nebolo dobré im brať z ich aj tak malej svietivosti.A nemyslím,že by existoval materiál,ktorý by bol na 100% priepustný.
Pokud někdo nepovažuje vákum za materiál, tak jsem stejného názoru. IMHO difusor už je přece to prusvitné pozdro LEDky, tak proč přidávat další?
Ale vákuum musí byť v niečom uzavreté,takže ďalší materiál.Ale neviem,v nejakých špeciálnych materiáloch sa nevyznám.
Na ledky,ktoré by boli aj cenovo prístupné,aj vhodné na pestovanie si asi ešte budeme musieť počkať.Zo začiatku som bol nimi veľmi nadšený,ale ako som skúmal vlastnosti a možnosti....možno časom,nezatracujem to ,myslím,že ledky majú budúcnosť,keď už aj nie na pestovanie,určite v domácnostiach na svietenie.Ešte som nevidel svietiť tie nové led žiarovky,alebo čo to je,ale 5W svetlo je celkom dobrá úspora energie
expiry_date1:
Jak jsem naznačil, plně s tebou souhlasím. To s tím vákuem byl jenom žert, abych připoměl, že 100% propustnost má jenom vákuum. A to samozřejmě samo o sobě nemůže sloužit jako difusor. Navíc je to naprostej nesmysl dávat na diody difusor, když už jsou dneska dostupný diody v příznivých vlnových délkách s rozptylem od 20 do 110 stupnu.
Původní příspěvek od lSlUlPl Cau lidi tak tady mate par fotek z 25 dne kvetu + - 2 dny nejsem si jistej nejak na to nemam moc casu.
Jinak jsem si zkusil koupit par LED typ L-15 LRC 1cd 660 nm svitej docela hezky ale maj dost malej uhel takze je to chce dat hustejc nez mam ted ja a to je 1 na cm2 ale cena 1.5 Kc neni tak spatna mozna jich na dalsi diodovy kolo par prikoupim.Tak zatim zdar
Hele SUPe. Kdyz pises z ta 1 dioda stoji jen kacku pade, tak to by zase nebyl spatnej napad jich naskladat 1000 nebo 2000. Sice
u 2000 by to stalo 3000Kc ale zase ta uspora by byla ne?
Jak myslis ze by se to vyrovnalo Watama a spotrebou, treba 400W sodiku?
spotřeba by měla bejt 1/4 .. spíš míň ... čím daš lepší (a většinou dražší) ledky tím to žere míň..
vytáh jsi docela starej thread..
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
Excuse me, jsem tu novy a reseni ledek se mi zda jako docela efektivni co do spotreby a uspory el. energie. Do budoucna by se to melo vyplatit, ne ? Urcite tech par tisic za rok,hodily by se na dalsi zlepsovatka.
Původní příspěvek od jurrikot Excuse me, jsem tu novy a reseni ledek se mi zda jako docela efektivni co do spotreby a uspory el. energie. Do budoucna by se to melo vyplatit, ne ? Urcite tech par tisic za rok,hodily by se na dalsi zlepsovatka.
no, proto to dělám
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.