Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Králhrášek Jalo:tak to musíš pořádně pokropit když je venku hezky pak je kytka do hodiny suchá :p
Je to tvoje věc, co si stříkáš na kytky. Já bych si teda pesticidy na kytky takhle nikdy nedal a pokud si myslíš, že to pak smiješ vodou, no je to tvoje věc. Pokud je to něco přírodního (což si nemyslím), tak napiš co, podívám se. Jinak venku ti ta kytka asi uschne, ale ve skleníku by to byla vražda a ven je dát nemůžu.
Tak pekny vysledek ,gp už jsem sekal palice pekny ale při sušeni mi to začlo plesnivet,zevnitř palic takže jsemto dnes teprv zjistil nechat to ješte 2dny tak to jde do hnoje
Zdar ,tak necely dve kytky gp protožě se ulomila velka vetev na kytce u jedny a kydž jsem přišel tak už to seschla a uhnilatak ten zbytek hodil 830g stim jsem spokojen.Přištityden utnu všechny 2gp +jack 47 jeck je skveli žadna plisen a dozravato koncem zaři a šišky jak rakety ten gp je taky krasny ale pekne mne sere co se tyka plisne u jedny teda řadi na všech vrškach.fotky kytek venku 1jack 47 zbytek je grren p
Diky no jeto takovi utajeny mistečko a moc tam neprofukuje tak plisen řadi svina jedna ,ješte jsem daval 5kusu znamim na zahradku do vynohradu vše green poison kytyky obrovksy a šišky fakt obři vše sekla minuli tyden a ani naznak plisně na žadny .