Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Lidi když se přežíraj tak budou mít časem cukrovku, pak jejich děti budou mít taky velkou pravděpodobnost že se u nich cukrovka viskytne, když se budou taky přežírat ,když budou dodržovat stravu tak asi ne . A co když dostanou nákou bakterialní nebo virovou infekci jako jsou Dude? Ty spusobujou prej zmenu v kytce a to v DNA, nebo chromozomech ted nevim přesně
Lidi když se přežíraj tak budou mít časem cukrovku, pak jejich děti budou mít taky velkou pravděpodobnost že se u nich cukrovka viskytne, když se budou taky přežírat ,když budou dodržovat stravu tak asi ne . A co když dostanou nákou bakterialní nebo virovou infekci jako jsou Dude? Ty spusobujou prej zmenu v kytce a to v DNA, nebo chromozomech ted nevim přesně
Genotyp se vnějším vlivem nezmění, stejně jako neexistují bakterie nebo viry, které ovlivní genetickou informaci jedince, můžou ovlivnit jen DNA daného jedince a ovlivnit ho do konce života, lidé s cukrovkou mají v genetické informaci ,,slabost pro cukrovku”
kdyby jsi tak stresoval např. 100, ale líp 1000 po sobě jdoucích generací, spíš by to jedinci prospělo, měl by příležitost rozvinout odolnost(zvyknul by si), tohle dnes můžeme vidět třeba u chřipky, která rok od roku zvyšuje odolnost vůči očkováním, tím, že 10 po sobě jdoucích generací musí používat poděděné vlastnosti, které jí pomáhají přežít, tyhle vlastnosti se budou v každé generaci projevovat víc a víc, stejně je to naopak, proto máme malé malíčky na nohách a neumíme hýbat ušima, ale mozek stále roste
Tudle skutecnost si overil sam Mendel na pokusech s hrachem a potvrdil tak ze geneticke vlastnosti se meni pouze nahodnymi kombinacemi rodicovskych genu a ne vlivem prostredi.
Shiva sorry za OT, dej vedet a klido ti to promazu.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zdar.
Tak máme tu cca 280 semien. Ďalší týždeň vysadím za malú hrsť. Už budú vysušené a ready.
Toto je moje víťazné combo haha.....
Výživa vyzerá byť cajk. Používam hlavne mlieko.... sativa či hybridy sativa/haze to budú milovať......
Semená MK Ultra/ChemDawg sú tiež, ale nechám si len zopár do rezervy. Proste ten SourDiesel cross mal najlepší high....... a celkovo som s ním vcelku spokojný, tak dostane možnosť rovno vo vylepšenom šate skrz otca FaceOff OG......
Nech to rastie. S pozdravom Shiva
Naposledy upravil shivasambhu 16-04-2020 v 18:59 PM
A co ty kytky na květu? Poslední dobou dáváš jen oprcanou kytku, to co zajmá mě jsou květy bez semen, z tohodle se dá poznat prd.
Jinak pokus pokus se semenama dobrý, ale nečekej, že s kvalitou na tom budeš stejně jako byly ty semena ode mě. Přeci jen pro výrobu semen je důležitá kvalitní selekce opylovaný samice, namátkou vybranej phenotyp ti stěží vyrovná třeba ten pravej SourD. Měl si raději udělat selekci z těch origo semen...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Zdar gazda. Hej hej, iba oprcane kytky davam...haha. To kolo som cele zrusil. Bolo to nejake čudné....sa oprcali. samé...
Semena budu good. Teda ake budu take budu. Beriem to s rezervou... Urobil som co sa dalo. Ano mohol som urobit najprv selekciu z tvojich semien. Jasne. Ale som spokojný. Vysadim a uvidime. Cokolvek tam bude je cajk. Hlavne aby sa to nehermilo. To je aspon pre mna dolezité. Sledovat celej posadke ci sa tam nerobia gule sa mi nechce. Teda za mna je to vopruz. Dik za koment. S pozdravom Shiva
Inak strainy su silné a high mali vsetky good. Taka cistá THC sila. Chýba mi v tom stave nejaky pribeh proste, do ktoreho ta ten strain uvedie, ale v poho. Diky dik
Vlákno s totou genetikou mi nejak nevyšlo. Sorry...ospravedlňujem sa...... pekná sledovanosť, karmy, ale to kvetenstvo sa mi nejak nezdá no.... robí to také samčie zhluky a v tom je taka mala gulička.... pri kurení spodkov to praská vo fajke.... tak zrejme na tom niečo bude......
Mám posledné dve kusy. Jedna by mala byť Vanuatu/ChemD a druhý kus neviem.....
Išiel som naživo tuším zo tri-štyri vlákna za sebou, teda skôr kolá, tak dáme pauzu v postovaní...... zrelaxujem.... a potom sa uvidí..... zamatkoval som 4holky z 26fem..od Bulk Seed Bank. Ak tam niečo bude stáť za zmienku, ozvem sa zo svojej galerky, alebo šupnem do Indoor Galerky. Tam som ešte nikdy nepostoval odkedy som tu....haha....
Musím sa polepšiť a niečo tam nahodím.
Ak by som dal vlákno, tak zrejme nejaké 100perc. sativy od Ace Seeds. Ale z rezov.... Tak možno na jeseň. Na ICmagu sledujem dlhodobo vlákna v samostatnom kanáli ACE Seeds..... tak skúsim zamatkovať 2 strainy....
Boli tu úžasný Lemon Haze od RQS. Zatial u mňa stále vedie ako najlepší strain zo všetkého, čo som odpestil. Nič mu nesiahá na päty...... Má úplne najlepšiu vôňu, veľkosť šišiek v rámci bežnej časosklizne a hlavne perfekt High....
Inak prešiel som plne na svoje hnojky. Používam buď mlieko alebo syrovátku miešané vodou v nejakom pomere podľa stavu kytiek....
Nech to rastie. S pozdravom Shiva
Naposledy upravil shivasambhu 03-05-2020 v 14:25 PM