Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky za odkaz! JJ - to je skoro ako klasická žehlička na vlasy. Slabý tlak.
Ja som skúšal lis na termotransfer, kde sa dal nastaviť vačší tlak, ale teplota sa nedala stiahnuť pod cca 105, prerábať to nebudem, lebo ten tlak tam tiež nie je bohvieaký. Zvažujem, že to celé vyrobím na spôsob heveru, ale potrebujem k tomu tie hliníkové formy s ohrievačmi. Je dosť roboty aj s tou ostatnou mechanikou a akosi sa mi teraz do toho nechce.
Diy Rosin press, desky od rosinpressplates.com stejne tak prepress. Ram vyrobil kamos. Cela vec se da sice prenaset, ale.ma 21kg aby vydrzel tlak 8t. Zatim jsem nezkousel nemam cas hned jak bide tak udelam prvni batch. Chci zkusit lisovat jak susinu tak skaf.
Hele nevim no trochu ulet.... Jak jsem.psal vejs mel.jsem vzit hotovou vec od rosin techu a vyslo by to stejne....tady mam teda trochu vetsi tlak a plochu a myslim ze by to melo fungovat asi malinko lepe. To se jeste uvidi...
Me to ale bohuzel nevyslo levneji, mizna.pokud mas nekoho kdo ti to dokaze svarit.... Coz neni uolne prdel s tloustkou traverz cca 1cm. Jedinou vyhodu vidim ve velikosti tech platu. Doufam.ze v tydnu vyzkousim prvni varku.... Urcite zacnu po malych davkach. Davam taky kazdorocni lednovej detox bez huleni, chlastu a cukru tak to nebudu moc zatim ochutnat...
Ahoj tak mam za sebou prvni test pressovani. Fotky nize......jako vzdy nahravani fotek zde je fakt vyreseno z prdele.....nevim proc jsou otocene.
Cele kombo platy a kontroler teploty je z Www.rosipressplates.com. Tomuto heveru se rika panenka. Najdete na netu.... Jedna se o cesky vyrobek.... Doporucuji spis koupit drazsi. Ram a zbytek mi delal kamos. Cele to vyslo na cca 15k. Tzn ze jsem neusetril vubec nic pac za tu cenu koupis od Rosintechu uz slusny model. Vyhodou tohodle DIY je vetsi tlak (8T) a vetsi platy.
Naposledy upravil ivanski123 17-01-2019 v 15:47 PM
Nejdriv jsem pouzil mikron sacek a udelal pre-press, zda se mi ze toho zustane hafo v tom sacku, jeste musim vychytat. A vynos byl celkem maly cca 5 procent. Lisoval jsem na teplotu 195F nejdrive jednou a pak vyslednou placku znova.
Druhy press jsem jiz nepouzil micron pytlik a vyledek byl cca 9%.