Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
NL - neni "tak voňavej", ale chut i high příjemná ikdyž to neumim uplně popsat
Em Dog - moc mi nechutná takovej hodně "chem" chvílema skoro jak mejdlo na jazyku, těžkej kouř, ale je to killer
Sour Diesel x Big Bang - zamiloval sem si to voňavější pheno... půl g. palička smrdí dva bloky vedle a stejně tak uzemňuje (a to sem zvyklej na hodně), kyselý, výrazný, skvělý ale je toho málo. Sere mě že sem si to neříznul.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
bloody skunk auto
žádnej odpalovák, s mírou se dá konzumovat vklidu celej den. Sweet seeds píšou o pronikavém skunkovém aroma které je hlavně sladké...
jo sladký to je, ale pronikavé skunkové aroma bych neřekl.
green poison auto
Na automat docela síla, fyzickej stav. Na večerní posezení a relax.
Narozdíl od bloody skunku je vůně opravdu pronikavá, celkem specifická po citrusech ale skunk připomene i chuťově. Dobrota fakt že jo
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
právě jedu zatim svý nejhorší kolo ever a normálně bych si nafackoval... několik školáckej chyb a mam teď ve stanu košťata... ve zkratce deficit následně přehnojeno, svilušky - chemická kůra a nakonec sem to přelil jak začátečník.
No co budu povídat odpálil sem kořeny a následně utopil když přestala kytka pít. Teď už 14dní sleduju jak kytky pomalu odchází... normálně bych to asi vyhodil ale zrovna o tohle přijít nechci... nechal sem proschnout, přesazeno do čerstvý hlíny a zalito čistou upravenou vodou.
Čekám jestli se chytí nebo chcípnou... nějakej tip jak kořenum trochu pomoct a zvýšit šance že přežijou?
BTW- přísahám že do hlíny už nenaleju nic jinýho krom organiky seru na nějakej cal-mag a jiný sračky, zkusim příště do substrátu přimíchat trochu dolomitickýho vápence to bude snad stačit abych se vyhnul deficitum hořčíku a vápníku.
Naordinuj jim toto.. Kup vermesfluid..neda se to tim spálit..lignohumát,jedno jaky vyrobce..A vytazek z algae morskych řas..Prodávalo se to jako Plantella zahrada,je to 100% vytazek a Bio..Tehle trojboj by to mohl vyhrát https://m.heureka.cz/hledat/?h%5Bfr...a+-+zahrada+1+l
Čau čau. Ten nový substrát tie korene polieči. Dal by som im fosfor, teda primerane bloom zložku, alebo koreňak na tyždeň. Niečo v tomto zmysle. S pozdravom Shiva. Pomohlo by aj foto.
EDIT: ...ešte by bolo vhodné im dať na chvílu zníženú intenzitu osvetlenia. Alebo nechať pôvodnú watáž, ale zdvihnúť ju od holiek.... nepíšeš periódu... rast/kvet...
Nech to rastie. S pozdravom Shiva
Naposledy upravil shivasambhu 04-02-2019 v 14:58 PM
růst, fotku nahodim zejtra uz je tam tma a ani se mi nechce. (Spis to chtelo blejsknout koreny kdyz sem presazoval asi, ale na to uz je pozde)
ten rhizotonic se mi zda nejrozumnejsi tak pro nej zitra dojdu.
Mam tu zrovna "zizali caj"... vsude sem cetl jak pusobi na kvetiny regeneracne, posiluje imunitu atp... ale abych zas neudelal nejakou blbost, nalejt to ke spalenejm korenum co myslite?
Jinak diky
za mě taky rhizotonic.. asi nejlepší věc pro kořínky... dávám to doma všem kytkám Woodooo juice není taky zlej .. aale jak říkáš samo organika je organika BioRhizotonic
tak tady fotka jak ty umučený chudáci vypadaj (ja vim je to sileny tak bez vtipnejch poznámek prosim, vidim to sám ). A hlavně mi neříkejte že to už nezachránim. Tyhle seeds si jen tak nekoupim
Pro porovnání cheese který jsou zasazený o dost později, vypadá to že je brzo předhoní. BTW. ukazuje už taky deficity vápníku i hořčíku, ale už tam žádnej calmag lejt nebudu a zkusim to jinak.