Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mike_Wazowski Co ty víš, třeba jo :-))))))) To uvidíš, až to uschne.
Nechci byt k tobe hnusnej ale jesli tam ve finale budes mit 250-300 g tak si myslim ze si muzes gratulovat k velkemu uspechu.
Pokud bys dosahl na 400 tak bys byl buh, 500 ani nahodou a pokud 1000 tak vyhledej Chocholouska.
Nechci byt k tobe hnusnej ale jesli tam ve finale budes mit 250-300 g tak si myslim ze si muzes gratulovat k velkemu uspechu.
Pokud bys dosahl na 400 tak bys byl buh, 500 ani nahodou a pokud 1000 tak vyhledej Chocholouska.
Doufám, že mě nemáš za blázna. Snad chápeš, že to je sranda. 250 až 300 myslím vůbec nehrozí.
Medi, tem tvuj pest superskunku taky vypadal bidne a pritom si tam mel vic nez sem si myslel.
A on ma mnohem lepsi palice nez si mel ty .
Ja verim ze sem se se svym tipem dost luftl a myslim si ze tam bude 350. Jen sem to nechtel psat.
Původní příspěvek od Bitir Medi, tem tvuj pest superskunku taky vypadal bidne a pritom si tam mel vic nez sem si myslel.
A on ma mnohem lepsi palice nez si mel ty .
Ja verim ze sem se se svym tipem dost luftl a myslim si ze tam bude 350. Jen sem to nechtel psat.
No ja si pamatuji jak jsem jel pod 600 HPS ,paldy docela obstojny,box 120x120, a pak tam bylo pouhych 260g. Tan maly boxik zkresluje trochu velikost.
Vychazel jsem z jeho ctyr ks kytek priblizne 35g na kyti ze to jede poprve.
Vaha 250-350 je jeste stale realna ale uz ne tak nepravdepodobna vzhledem na prvni kolo a mensi rostor.
Samozrejme ze u Cob-led jak vim z vlaken US cannabis forum, je mozne udelat az kolem 1,7g na wat ,tak je klidne mozny ze to tam mit nakonec bude .
Ja mu to preju, nejsem neprejici :-) akorat bych nevereil vaze kolem 400 a vic. Hned jsem si vzpomel na toho growera co deal pod 18w cvrt kila materialu tak me to pobavilo.
Já už nevím kdo si dělá srandu a kdo ne :-)))
Myslel jsem, že ty tipy 250 a výš píšete ze srandy, tak jsem se taky přidal s kilijánem.
Podle mě tohle kolo není až tak dobré, jak píšete. Myslím, že by šlo zvládnout takových 30% lépe. Asi nemám odhad, ale myslím, že bude méně, než většina tipuje.