Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uplne primitivne, jde o stale prvni verzi kterou sem udelal a od te doby to furt sedi.
Urcite kazdeho napadne dalsich X zpusobu, inovaci se meze nekladou
V prvni rade pro neduverivce, nepotrebuji si zde vymyslet naky cisla a masirovat si ego. Naopak me mrzi, ze ne kazdemu se tak zadari a proto tu pisu ony navody, aby vam to taky slo
Nemel bych problem zverejnit vysledek okolo 650g. Proc taky ne, na prvni pokus s novym modelem a debilnim matkarem by byl vysledek v celku slusny a dokazal bych, ze kdyz se dodrzi navod o ktery sem se podelil je g/w jistotou i bez predrazenych hracek a nesmyslu.
Nicmeme realita je jina a vysledek taky,ikdyz sem to trochu necekal
Takze mile prekvapeni prislo v podobe
NESKUTEČNÝCH 859G!
naprosto luxusne ostrihaneho a temer preschleho materialu,zadne stonky atd. Takhle si predstavuji efektivni pest s nizkymi naklady
Muj rekord..... pouhych 16g spodku!!! Takze letos budou masticky i z hezkych palicek. Material je opravdu preschly, byl sem pryc pracovne 2 dny a zrovna prisly vedra. Palicky krasne krupou. Minule kolo jsem daval material daleko vlhci a po 2 mesicich sesel jen o nakych 10g.
Zbytek veci a souhrn rozeberu v zaveru.Indexy,porovnani trichodermy a dalsi kecy okolo.
Modry kybl ma 244g takze v nem je 309g...to stejne je zhruba v pruhlednem a +- po 130 v ostatnich.
Oddelil sem 26g palicek, ktere byli primo pod UV a cekaji na chem. analyzu.
Dnesni tipy bych nemel pocitat pac uzavirka byla vcera,ale az dnes se vysledky trochu priblizily realite. Takze vytezove jsou:
repa(outdoor)= 813, 2
mrtko= 799
Montana23= 797
prvni dva panove napiste do PM a prihlaste se o ceny
Pokud ma nekdo problem tomu uverit,ukazte mi anonymni zpusob jak nahrat video na net bez ip adresy a klidne vam natocim video jak to tam sypu a jak palicky krupou jak sou suche
Nicmene tento vysledek pro me neni vubec ojedinely
Pěkná práce,taky mám problém uvěřit.Pod 600W HPS jsem vytahl max 460 g.Nic podobného jsem nikdy neviděl a to jedu přes 10 let.
Jinač s tím videem na youtube není problém s kavárny nebo hospody kde je veřejná sít a jsi s obliga.
Verejna sit uklada unikatni MAC adresu tveho pristroje ( tyto logy sou pak na serverech kam se nahravali data). Nejlepsi je kavarna,ale tam chcou vsude obcanky a ses na kamerach
Chtelo by to fakt nakou zapadlou kavarnu bez kamer, bez obcanky
Mozna soubor fakt nechutne zaheslovat,dat na naky storage,kde se po case smaze a heslo posilat pouze do pm. Ale taky je to svym zpusobem naprd
PS: taky sem nikdy nikde nevidel takove vysledky....proto se o ne delim a jak na ne