Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tím PH je můžeš zničit bacha na to... Hrubost to není normální. Plagron Kokos není vlastně tolik kokos, je to taková míchanina, takže uričtě nechat trochu prosychat ... To PH zkus držet na 5,6 (nádoba, nech odstát ,dej hnojiva, nech to dvě hodinky, změr PH a pak to dorovnej na 5,6) tím pak zalejvej a ono se to srovná.
Další Kokos, si bere živin kolik potřebuje a tahá toho dost, je potřeba ho hodně živit. to EC mi příde malý, dávej EC 1,6-1,8 klidně ... Já mám čistej kokos a jedu 2,4 EC a kytky to dávaj uplně krásně, bez známek přehnojení a jedou jak brka (Vannila Kush, Sage , La Cannalope v jednom) ... Na tvojí fázi mám odzkoušeno Canna Coco (Normal nikoli BIO) 3,2ml A + 3,2ml B na 1 L + 1ml PK od Canna...
To jen z mích poznatků z kokosu, snad ti to pomůže, a rozhodně neřeš EC na výtoku. A PH nemeň jednou tak jednou tak, prostě stálý a ten kokos si to srovná časem. Hlavně aby se kytky nezamkli. Snad ti to pomůže... A kdybys jel čistej kokos tak neposlouchej ty co tu píšou "nech to uschnout" ... Nikdy v životě, kokos se ti zasolí, stáhne a už nenabyde takových vlastností a objemu. Musí být furt vlhký, ale Plagron Coco je hlína/Kokos, takže ten prosychat ano
Zdrojova voda 7,3 PH , 0,34ec.
Naplním 10l kýbl - 24h "stojí" naleju hnojky na ec 1,2 a PH je 4,3.
Tudíž to naředím tak aby PH bylo 6,0 a ec je 0,70. Hnojky jsou od canna bioflores. Jestli chceš tak ti to i natocim.
Používám taky BioCanna hnojiva a mám stejnou zkušenost, voda pH 7,4 a po přidání 4ml Flores je tam pH něco přes 5. Musel jsem koupit pH+ a po dojetí zbytku přecházím na BioBizz. A BioRhizotonic zase pH zvyšuje.