Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dikec, tak není to co loni, to jsem kvet pomalu dva měsíce v tropech. 50 dní je málo to bude sotva cn haze, takovej desfran bude potřebovat sakra vic a ne jen ten. Dnes vymenim větrák za větší a budu doufat v 60+ , víc s tim nevymyslím.
Třeba je to blbost ale napadlo mne, jestli by se vlhkost u kytek nedala eliminovat třeba nějakým pískem nebo rýží v miskách u kytek.. a jak by bylo víc vlhko tak by se to vyměnilo.. jen mne to napadlo. Ale účinky by šly vidět asi spíš v uzavřených prostorách a ne venku. Je to asi kravina ale jen mne to napadlo bo v praci je nuda :-D
Ahoj, necital som uplne podrobne cely thread, vacsinou len cumim na slecny , tak snad ti tu nebudem vykladat nieco, co uz davno praktikujes :-).
Aky maju kytky harmonogram, teda kedy maju den? Nestalo by za skusku po zotmeni dat plachtu opat prec? Problem vsak bude skory vychod slnka a bude treba kytky pred rozjasnenim opat zakryt tak, aby to vychadzalo na 12 hodin. Su to dalsie 2 zakryvania/odkryvania denne, ale tych par tyzdnov to vydrzis a aspon budes fit
Basteleeeero na to asi kápnul.. minimalizovat dobu zatemnění.. jestli to už teda neděláš
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Dikec za ohlasy, rád bych kluci ,jenže jsem rád když to vůbec zakryju, kolikrát toho mam v 8 vecir plný kecky a nechce se mi ani do toho. Ráno už jsem v 8 dávno v práci, takže mi to povětšinou odkreje žena, není to s tim jednoduchý. Stejně jsem linej a zakreju to většinou až kolem 9.
Průser je to letošní počasí ,dost prší ,samo už to taky něco schytalo a v tom bude jádro pudla.
Pridal jsem větrák nebudu zalivat vůbec a modlit se. Zajímá mě jestli má smysl nejakej ten bud rot stop, mate s nim zkušenosti ? Ještě mě napad citro vital, ale to uz bude spis takovy placebo.
ahoj, používám již dlouho na prevenci i léčbu plísně peroxid vodíku....koupíš ten 30ti procentní a pak už jen ředíš velkej panák na 3/4litru je to zaručený bez rezidui nastříkej to na postižený místo a nebo jednou týdně nebo po dešti preventivně .hodně štěstí. ps: rot stop je akorát předraženost jinak taky zatemnuju, a tet už to nepřikrejvám už pokvetou sami pic
Jdu to nafotit ,hodim povobedovou nedelni chrupku a vrhnu se na peroxidovy striky
Klasika 1.ao
2.cn
3.super silver
4.o'haze
5.critical
6.satorie
7.seriozni prvoplisnak
8.amnesie
9.děsnej frnta
+ ňaky ty celky a oranže s gsc
Co se týče Bud rot stopu, tak já s nim mám celkem dobré zkušenosti. Funguje jak na prevenci, tak na zastavení rozšiřování plísně. Akorát zapříčiní zhnědnutí blizen a lajk si pak může myslet, že to rychle dozrálo :-) Jinak jak říká naturalista, je to hodně drahý. Asi bych taky volil už nějakou levnější alternativu. Prý je dobré i mléko, akorát musí být odtučněné, jinak jsou pak kytky celý od tuku :-D Odzkoušeno ale nemám.