Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ruční zalejvání, je pro mě asi tak příjemný jako mít celou ruku vždycky popálenou jak od kopřiv... ani kdybych chtěl, tak nemůžu zalévat ručně...
Snažím se držet barvu pěkně krásnou ať se to dobarvuje samo,
kytky tohle prý mají daleko raději než když jsou překrmený hned z kraje.
To taky znamená, že se dřžim při zemi s EC.
A opadávaj mi všechny spodní listy, jsou vycucaný od dusíku.
Nejde na ně světlo a stejně by šli do píče... takže cajk:-D
Což asi nebude takovej problém. I když asi to signalizuje, že maj málo.
Na 15 den dobrý bych řekl... Jinak já prostě miluju tu barvu, přesně takovou jakou postuju.... to je balzám na mojí hlavu.
And I'm stoned!
Naposledy upravil Negative Creep 24-11-2015 v 19:22 PM
Zdar všetkým, aby som to tu nejako uzavrel a nezostal po mne otvorený pest. Mohol som zhasnúť skôr, ale chcel som kolo dokončiť aj s vedomím, že výnos bude tragický. Priznávam veľa chýb ktoré som urobil hneď na začiatku a vlasne nimi som pochoval celé svoje druhé kolo. Nevadí, stávajú sa aj horšie veci. Do papierika cez sviatky bude čo ubaliť, nebudem sa trápiť.
Ďakujem za rady, ktorých keby som sa držal pevnejšie, tak výsledok by bol možno celkom iný.
Zhasínam a uvidíme sa v ďalšom kole. Nech to rastie.