Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
praveze dozene, tyhle posledni dny to praveze nabyva na objemu nejvic... hlavne by byla skoda na to svitit takovou dobu a pak se pripravit o vynos jen kuli tomu ze by jsi to sklidil trochu driv...
59. den květu. Už pomalu kosím draka . Ve středu jsem ustřihl jenom takovej záštipek, usušil fénem v ponožce a musím uznat že je to opravdu síla D. Zpočátku dobře high ale měl jsem toho moc tak jsem pomalu přešel do stoned a připadal jsem si jako když jedu ve starý karose. Vždycky když zastaví na zastávce tak začne šíleně vibrovat No a takhle jsem se asi cítil Má to pomalej náběh takže hlavně nepřepálit začátek .
A vdovky už se taky chýlí ke konci. Tipuju to tak na týden. Samozřejmě že sklizeň bude probíhat postupně od shora dolu.
Jeste takovy dotaz,psal jsi ze na dalsi kolo mas nachystane semenacky z (regular) tak mne zajima proc regular? Podle meho by se ti sesly spise femky at jedes na jistotu. A nebo to je pokus o zachovani genu (matky)?
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Podívej se http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=74689 druhé kolo už jede . No tak regular proto, že byly za výhodnou cenu a taky proto, že bych si rád udělal semena. Jako jo na další pěst možná koupím 5 femek ať mám taky něco originálního
Už jsem něco zhulil ale tady jsou fotky toho co zbylo
Nemám váhu, takže si jenom vezmu průměr z vašich odhadů
White Dragon:
Totálně pocukrované palice, skoro se nedá drtit v ruce, mění se v prášek Jinak opravdu chutný strain, chuť je taková zemitá, lehce citrusová ale neškrábe. Stav je 2 hodinový high pak jde postupně do stoned kdy je člověk uplně vyjetej S touto odrůdou jsem hodně spokojenej, uvidím jak bude působit po měsíci ve sklenici