Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » Keramzit,Hydroton,Spina,Problemy s Ph....MINULOSTI...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »
Keramzit, hydroton, Spina, Problemy s Ph. ... minulostí ...
Keramzit, hydroton, Spina, Problemy s Ph. ... minulostí ...
co na to rikate???
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
starosta
Stálý Člen

Karma uživatele starosta - 87% PěstitelskáKarma uživatele starosta - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

aale aale copak to tady mame na par spodnich listeckach :::?????? ze by dusledek vykyvu ec ?

Old Post 21-02-2013 v 15:10 PM
starosta je offline   Profil uživatele starosta   Find more posts by starosta   Foto galerie člena starosta   Click here to Send starosta a Private Message   Add starosta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Astronaut
Stálý Člen

Karma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

Cau s listama ti neporadim ale k ten korenum mas cistej corej pruhlednej nebarenej roztok? Pac ja mam takovej pokusnej bublak s kednou kytkou koupil sem jo jinou hnojku roztok je pruhlednej ale cervenej po 32 hodinach bylu koreny uplne rezavy tak sem vymenil riztok za "bilej" a za par hodin byl ruzovej a koreny zas belaly proste je to obaruvilo...

Old Post 21-02-2013 v 19:28 PM
Astronaut je offline   Profil uživatele Astronaut   Find more posts by Astronaut   Foto galerie člena Astronaut   Click here to Send Astronaut a Private Message   Add Astronaut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Karma uživatele starosta - 87% PěstitelskáKarma uživatele starosta - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

no ja mam koreny snad celkem v cajku,,ale ty listy vidim poprve takhle, tak nevim co to je,, hledam na groweru ale malo rad,,

Old Post 21-02-2013 v 23:28 PM
starosta je offline   Profil uživatele starosta   Find more posts by starosta   Foto galerie člena starosta   Click here to Send starosta a Private Message   Add starosta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirage
Stálý Člen

Karma uživatele mirage - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

Ahoj Starosto

Mam velmi podobný problém a ačkoliv snad hlídám všechno dosud jsem ho nevyřešil. Postihlo to mé kytky už od mala a pořád to pokračuje. Prvně vyrostou zdravé listy, pak se na konci začnou zcvrkávat, pak se vytvoří bilé tečky, ty zhnědnou a nakonec to pokračuje jak to máš ty tu hnědou barvu, po celém listu. A když ho urvu, list je suchý ! Což nechápu. A i když maji holky už snad všechny podmínky ideální, pořád se to dělá..

Old Post 22-02-2013 v 08:33 AM
mirage je offline   Profil uživatele mirage   Find more posts by mirage   Foto galerie člena mirage   Click here to Send mirage a Private Message   Add mirage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 117

Ahoj Mirage..... tak to je velmi zneklidnujici zalezitost, ja jsem vcera kompletne vycucal celej roztok, namichal novej a pekne zase napusti,, vypada ze si holky chrochtaji zatim pekne,mel jsem to jen na par listech nekde dole tak zatim neplasim ale pokud to bude postupovat budu muset zase laborovat,, jinak mam spis jinej problem potrebuju uz nejak ty kytky zastavit uz jsem temer na konci navijaku lamp,, a oni kazdej den letej jako splaseny,, nevim co s tim budu delat musel jsem natahat site proti vyvraceni protoze to nejsou kytky ale stromy,,,, tak pokud mi to presahne svetla jsem pekne v loji....

Old Post 22-02-2013 v 14:24 PM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 118

+

Old Post 22-02-2013 v 14:32 PM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 119

VYPADAJ CELKEM NORMALNE ALE SAKRA CO JE TO NA TECH LISTECH ZA HAJZLA,, LITAM KOLEM TOHO JAKO MAGOR,,VSE JE OK,,VODA JE TAKY OK,, TAK PROC SE TO TAM DELA?? A NEJSEM SAM

Old Post 24-02-2013 v 05:30 AM
MEDICINEMAN
Stálý Člen

Karma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% PěstitelskáKarma uživatele MEDICINEMAN - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Mno, ja nak nevidim problem. Dulezity jsou novy listy, na tech se nic nedela ne? Proste ti dole odchazi stary listi, to je uplne normalni. Ta nekroza bude zpusobena odpadnima latkama kterych se tak kytky mimo jine zbavuji.

no show

Old Post 24-02-2013 v 10:04 AM
MEDICINEMAN je offline   Profil uživatele MEDICINEMAN   Find more posts by MEDICINEMAN   Foto galerie člena MEDICINEMAN   Click here to Send MEDICINEMAN a Private Message   Add MEDICINEMAN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 121

AHOJ, MEDICINEMANE,, DEKUJI TI ZA RADU,, SNAD MAS OPRAVDU PRAVDU,, PROTOZE TOHLE POZORUJI, NA TECH NEJVETSICH LISTECH NEKDE U SPODKU,,ALE JSEM Z TOHO NERVOZNI,, PROTOZE CELOU DOBU NIC POHODA A NAJEDNOU BEHEM CCA TYDNE NEJAK MOC LISTIHO NA ODPIS,,, TAKHLE TO VYPADA NEZ USCHNE LIST..

Old Post 24-02-2013 v 15:16 PM
Madmax
Stálý Člen

Karma uživatele Madmax - 62% PěstitelskáKarma uživatele Madmax - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 122

ty fialový řapíky máš kvůli teplotě nebo fosfor?

Old Post 24-02-2013 v 15:37 PM
Madmax je offline   Profil uživatele Madmax   Find more posts by Madmax   Foto galerie člena Madmax   Click here to Send Madmax a Private Message   Add Madmax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 123

Ahoj madmax,,, promin nejak tam fialovou moc nevidim,,spise hnede fleky ,,,jinak teplota je pres den 26max,.a noc 20.. je pravda ze jsem ted ubral ec, mam 1,3 ec,,, tak nevim mam ho zvednout ?

Old Post 25-02-2013 v 09:19 AM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 124

tak tohle bychom meli,, funguje to,,,

Old Post 25-02-2013 v 09:20 AM
Astronaut
Stálý Člen

Karma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% PěstitelskáKarma uživatele Astronaut - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 125

Ec jim zvedni. Zda se mi ze maj malo pokud mas ok ph.. A jesli budes mit ph i ec ok tak to vypada na skudce hlavne tam jak psal nikdo ze mu to nejdriv udela bily tecky tak ty vetsinou neco vyzere... Tvuj problem ale bude.asi prave maly ec a ty fialovy rapiky byli miskeno jako ty stonecky na kterejch je ten list.

Old Post 26-02-2013 v 13:11 PM
Astronaut je offline   Profil uživatele Astronaut   Find more posts by Astronaut   Foto galerie člena Astronaut   Click here to Send Astronaut a Private Message   Add Astronaut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 126

AHOJ DEKUJU ,,, uz jsem zvednul ec, zase na druhou stranu jsem se bal o ty koreny, aby se zase nepripalili, jinak uz taky vidim ty fleky fialove,, ph mam ted okolo6,2, a ec jsem dal na 1,7. teplota roztoku pres den 22max, a v noci 19stupnu. taky jsem prilil PK 13-14. atami. ale zatim to jede zle,, koukal jsem skudce nevidim, tak mozna plisen,, ale to se mi vazne nezda..

Old Post 26-02-2013 v 14:38 PM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 127

hruza,

Old Post 26-02-2013 v 14:40 PM
starosta
Stálý Člen

Příspěvek č. 128

+

Old Post 26-02-2013 v 14:52 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás