Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau s listama ti neporadim ale k ten korenum mas cistej corej pruhlednej nebarenej roztok? Pac ja mam takovej pokusnej bublak s kednou kytkou koupil sem jo jinou hnojku roztok je pruhlednej ale cervenej po 32 hodinach bylu koreny uplne rezavy tak sem vymenil riztok za "bilej" a za par hodin byl ruzovej a koreny zas belaly proste je to obaruvilo...
Mam velmi podobný problém a ačkoliv snad hlídám všechno dosud jsem ho nevyřešil. Postihlo to mé kytky už od mala a pořád to pokračuje. Prvně vyrostou zdravé listy, pak se na konci začnou zcvrkávat, pak se vytvoří bilé tečky, ty zhnědnou a nakonec to pokračuje jak to máš ty tu hnědou barvu, po celém listu. A když ho urvu, list je suchý ! Což nechápu. A i když maji holky už snad všechny podmínky ideální, pořád se to dělá..
Ahoj Mirage..... tak to je velmi zneklidnujici zalezitost, ja jsem vcera kompletne vycucal celej roztok, namichal novej a pekne zase napusti,, vypada ze si holky chrochtaji zatim pekne,mel jsem to jen na par listech nekde dole tak zatim neplasim ale pokud to bude postupovat budu muset zase laborovat,, jinak mam spis jinej problem potrebuju uz nejak ty kytky zastavit uz jsem temer na konci navijaku lamp,, a oni kazdej den letej jako splaseny,, nevim co s tim budu delat musel jsem natahat site proti vyvraceni protoze to nejsou kytky ale stromy,,,, tak pokud mi to presahne svetla jsem pekne v loji....
VYPADAJ CELKEM NORMALNE ALE SAKRA CO JE TO NA TECH LISTECH ZA HAJZLA,, LITAM KOLEM TOHO JAKO MAGOR,,VSE JE OK,,VODA JE TAKY OK,, TAK PROC SE TO TAM DELA?? A NEJSEM SAM
Mno, ja nak nevidim problem. Dulezity jsou novy listy, na tech se nic nedela ne? Proste ti dole odchazi stary listi, to je uplne normalni. Ta nekroza bude zpusobena odpadnima latkama kterych se tak kytky mimo jine zbavuji.
AHOJ, MEDICINEMANE,, DEKUJI TI ZA RADU,, SNAD MAS OPRAVDU PRAVDU,, PROTOZE TOHLE POZORUJI, NA TECH NEJVETSICH LISTECH NEKDE U SPODKU,,ALE JSEM Z TOHO NERVOZNI,, PROTOZE CELOU DOBU NIC POHODA A NAJEDNOU BEHEM CCA TYDNE NEJAK MOC LISTIHO NA ODPIS,,, TAKHLE TO VYPADA NEZ USCHNE LIST..
Ahoj madmax,,, promin nejak tam fialovou moc nevidim,,spise hnede fleky ,,,jinak teplota je pres den 26max,.a noc 20.. je pravda ze jsem ted ubral ec, mam 1,3 ec,,, tak nevim mam ho zvednout ?
Ec jim zvedni. Zda se mi ze maj malo pokud mas ok ph.. A jesli budes mit ph i ec ok tak to vypada na skudce hlavne tam jak psal nikdo ze mu to nejdriv udela bily tecky tak ty vetsinou neco vyzere... Tvuj problem ale bude.asi prave maly ec a ty fialovy rapiky byli miskeno jako ty stonecky na kterejch je ten list.
AHOJ DEKUJU ,,, uz jsem zvednul ec, zase na druhou stranu jsem se bal o ty koreny, aby se zase nepripalili, jinak uz taky vidim ty fleky fialove,, ph mam ted okolo6,2, a ec jsem dal na 1,7. teplota roztoku pres den 22max, a v noci 19stupnu. taky jsem prilil PK 13-14. atami. ale zatim to jede zle,, koukal jsem skudce nevidim, tak mozna plisen,, ale to se mi vazne nezda..